Přidej se

Příprava Y300 před servisem

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Marek2000

Re: Příprava Y300 před servisem

Příspěvek od Marek2000 »

Jen bacha samsungy uz maj aplikovano, ze kdyz to rootnes tak zpet to uz pak nezamknes, resp. bude tam pry nejaka hlaska unlocked ci tak nejak.
Jinak gratulace.
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x

vilish

Příspěvek od vilish »

No už mám rootnuto rootgeniusem a tento softík má i možnost unroot. Jestli v telefonu zůstane nějaká stopa to však netuším. Akorát jsem se snad hodinu trápil s hledáním vývojářského prostředí, kvůli zapnutí usb ladění. Telefon jsem prolezl od předu do zadu a od zadu do předu až nakonec mi strejda gůgl sdělil, že je tato volba skryta. Nojo hold áďa 4,2.2

LukasA
Zařízení: Huawei Ascend y300
Firmware: Náhodná KitKat ROM
Operátor: O2

Příspěvek od LukasA »

Očekává se všeobecná znalost že od androidu JB a výš je skrytá

vilish

Příspěvek od vilish »

Už tady nechci zbytečně rozebírat můj nový telefon, jelikož už je to jiná značka, ale vrátím se ještě k jedné poslední věci a tou je obnova aplikací, na kterou jsem se tady ptal. Kontakty se mi po přihlášení na google účet překopírovaly a pak jsem zkusil tu obnovu pomocí zálohy titanium backupem co jsem měl na sd kartě. Takže nainstaloval jsem verzi titania do telefonu a do složky pro zálohu, kterou si titanium při instalaci vytvořil jsem nakopíroval zálohu aplikací s původního Huaweje. Pak jsem spustil titanium a aplikace šly obnovit.
Obnovil jsem téměř vše. Až na pár věcí se vše podařilo hned. Pominu-li fakt, že aplikace, které jsou vázané na ID telefonu si z bezpečnostního důvodu vyžádaly novou, respektive opětovnou autorizaci (např. mbank, cerberus, ap.), tak vše funguje i s původním nastavením.
Problém mám s jedním navigačním programem - oruxmaps.
Nemám v něm žádné body, trasy, prostě žádnou historii. Naproti tomu aplikace moje trasy, c:geo, sygic, si historii a body pamatují.
Tudíž se ptám - nevíte v kterém adresáři a v kterém souboru se body - waypointy ukládají?
Mám zálohu původní instalace z Huaweje, tak bych to zkusil nějak ručně nakopírovat.

Odpovědět