Zdravím,
Rozhodl jsem se, že si koupím nový mobil a zaujal mě mobil Huawei Ascend P6.Především jeho vzhled je dokonalý a opravdu, opravdu se mi líbí, nicméně jsem se dočetl, že tenhle mobil má MALOU výdrž baterie + že se občas zadní kryt zahřívá.A proto bych se Vás chtěl zeptat, nevlastní někdo z Vás, nebo někdo Vám známí tenhle mobil,resp. máte s ním zkušenosti? Je opravdu ta baterka tak hrozná? Nechtěl bych si koupit mobil, který mi klekne po 2 hodinách občasného použití a zároveň si myslím, že topení doma jedno už mám, co myslíte? Vyplatí se ho koupit? Nebo bych se měl poohlédnout spíše po G6 LTE (který je ovšem trošičku méně výkoný + je z plastu), nebo naopak připlatit si za P7, který by neměl mít žádné mouchy kromě toho, že už mi přijde moc velký a nevím jak bych s ním naložil.
Jaký názor máte? Baterka? Zahřívání?
-
- Operátor: T-Mobile
- Mio
- Zařízení: Jiayu G4H, Faea F1
- Firmware: Lenovo A800
- Operátor: fastmobile, Mobil.cz
Re: Jaký názor máte? Baterka? Zahřívání?
Sice tenhle mobil nevlastním ale ze zkusenosti s ostatními lze říct, že baterie se zahřívá u všech telefonů úměrně vytížení, často proto, že ji přihřívá odpadní teplo z procesoru a desky a je navržená tak, aby se její teplota držela v bezpečném rozsahu a má na to i příslušnou ochranu.
Co se výdrže týče. alespoň těch 6h nonstop použití, že to nedáš z ruky a máš toho hodně puštěného vydrží určitě a při malém využití se dostaneš na 2 dny.
Co se výdrže týče. alespoň těch 6h nonstop použití, že to nedáš z ruky a máš toho hodně puštěného vydrží určitě a při malém využití se dostaneš na 2 dny.
-
- Operátor: T-Mobile
Děkuji mnohokrát za odpověď Dneska objednávám! držte palce
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
- Operátor: Vodafone
Já P6 měl skoro rok
Co se týče baterky, tak ta se nezahřívá, telefon dokáže pořádně zatopit díky slabšímu procesoru.... Baterie tam ja 2000 mA, což v pohodě vystačí na denní provoz..tj pár hovorů denně, celý den zaplá data a wifi, 50 sms denně, sem tam hudba, sem tam nějaká hra. Když jsem ho vytížil opravdu hodně, 15 hodin vydrží v plném nasazení.
Co se týče baterky, tak ta se nezahřívá, telefon dokáže pořádně zatopit díky slabšímu procesoru.... Baterie tam ja 2000 mA, což v pohodě vystačí na denní provoz..tj pár hovorů denně, celý den zaplá data a wifi, 50 sms denně, sem tam hudba, sem tam nějaká hra. Když jsem ho vytížil opravdu hodně, 15 hodin vydrží v plném nasazení.
Naše forum, vaše forum :-)