Zdar lidi,
jednoduchá otázka. Vůbec se v tomto neorientuji, tak prosím omluvte moji laickou otázku a pokuste se mi odpovědět.
Máme v rodině huawei ideos x3, kde je android 2.3.4. Používáme aplikaci cerberus (kvůli bezpečnosti malé dcery), bohužel aplikace nyní podporuje pouze android 4.x.
Lze tohoto huaweie upgradovat na android 4 a výše?
Díky za odpovědi.
Huawei IDEOS X3 - upgrade androidu - je to možné?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Huawei IDEOS X3 - upgrade androidu - je to možné?
Ahoj, oficiálně 4.0 na Ideos myslím není, ale šlo by udělat root, nainstalovat CWM recovery a pak nějakou custom rom. Našel jsem k němu i s Jelly Beanem (4.1), je neoficiálně i Canyogen Mod atd. Je to sice neoficiální cesta, ale v záruce už ho asi nemáš, tak by to nemuselo vadit.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Ahoj,
díky za snahu. Root mám, CWM recovery by snad nebyl problém, jde jen o to, zda-li ta custom rom je na tomhle telefonu funkční (odzkoušená). Nerad by se pouštěl do nějakých pokusů. Pokud je to vyzkoušené, tak mi nějaká neoficiální cesta nevadí.
díky za snahu. Root mám, CWM recovery by snad nebyl problém, jde jen o to, zda-li ta custom rom je na tomhle telefonu funkční (odzkoušená). Nerad by se pouštěl do nějakých pokusů. Pokud je to vyzkoušené, tak mi nějaká neoficiální cesta nevadí.
- ShockeyCzT
- Zařízení: Samsung Galaxy S6, Nvidia BOOM Tablet
- Firmware: 5.1.1
- Operátor: Vodafone
jestli ti jde o bezpecnost dcery rozhodne bych nedelal zadny pokusy protoze kdyz se nedej boze neco stane a nekdo bude mit mobil staci par kroku na smazani systemu a ty uz nebudes vedet kde telefon je
Telefon: LG G3 32GB
ROM: Resurrection Lollipop V5.4.2
Tablet: Nvidia Shield Tablet 16GB
ROM: STOCK Lollipop 5.0.1
ROM: Resurrection Lollipop V5.4.2
Tablet: Nvidia Shield Tablet 16GB
ROM: STOCK Lollipop 5.0.1
Je zajímavé, že vždy se najde někdo, kdo se místo technické rady pouští do polemizování. Aplikace slouží k plné spokojenosti více jak dva roky. Je to doplňková funkce telefonu. Čipovat dítě zatím nehodlám.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Mrkni tady na XDA, je tam návod na CWM a odkazy na další zdroje. Třeba něco vybereš:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1341630
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1341630
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
Ahoj,
nevíte někdo jak lokalizovat tento phone IDEOS X3 - U8510-1 do CZ(jiný firmware?)? Koupil jsem ho z druhé ruky a je tam pouze DE a EN. Už hledám pár hodin na netu a nic.
Předem díky za pomoc
nevíte někdo jak lokalizovat tento phone IDEOS X3 - U8510-1 do CZ(jiný firmware?)? Koupil jsem ho z druhé ruky a je tam pouze DE a EN. Už hledám pár hodin na netu a nic.
Předem díky za pomoc