Výběr telefonu okolo 7000 kč
Výběr telefonu okolo 7000 kč
Ahoj,
co byste vybrali vy?
Sony Xperia Z1 Compact,
Honor 6, HTC One X+,
Huawei P7,
Xiaomi Mi2S 16GB,
Xiaomi Mi3 WD 16GB
jeste pridavam LG G2
moje pozadavky:
- dobry fotak - i ve tmavem prostredi (pouzivala bych mobil misto klasickeho fotoaparatu, na vylety, na dovolene apod - nebudu ale cvakat 1000 fotek za den)
- vydrz baterie
- spolehlivost - bylo by fajn kdyby mi telefon vydrzel aspon 4 roky bez nejakych castych oprav
- rychlost - rychle rekace telefonu, zadne zdlouhave cekani pro nacitani aplikaci apod
- vyuziti na - obcas shlednuti nejakyho filmu ci hry pri dlouhe ceste nekam + brouzdani na internetu + aplikace (mapy, pocasi, jizdni rady, cokoli dalsiho) + emaily, skype apod
- cena cca 7000 +- max
- to LTE nevim jestli vyuziji, hodne lidi rika ze to neni rozdil oproti 3G, ale za rok ci dva uz to asi znat bude (pokrok jde kupredu)
- velikost - nechci prehane veliky telefon kterej se nevleze do kapes, tak aby se dal v klidu ovladat jednou rukou
- pametova karta - aby se tam taky neco veslo (napriklad ty fotky nebo dokumenty)
diky moc, budeu rada za rady
co byste vybrali vy?
Sony Xperia Z1 Compact,
Honor 6, HTC One X+,
Huawei P7,
Xiaomi Mi2S 16GB,
Xiaomi Mi3 WD 16GB
jeste pridavam LG G2
moje pozadavky:
- dobry fotak - i ve tmavem prostredi (pouzivala bych mobil misto klasickeho fotoaparatu, na vylety, na dovolene apod - nebudu ale cvakat 1000 fotek za den)
- vydrz baterie
- spolehlivost - bylo by fajn kdyby mi telefon vydrzel aspon 4 roky bez nejakych castych oprav
- rychlost - rychle rekace telefonu, zadne zdlouhave cekani pro nacitani aplikaci apod
- vyuziti na - obcas shlednuti nejakyho filmu ci hry pri dlouhe ceste nekam + brouzdani na internetu + aplikace (mapy, pocasi, jizdni rady, cokoli dalsiho) + emaily, skype apod
- cena cca 7000 +- max
- to LTE nevim jestli vyuziji, hodne lidi rika ze to neni rozdil oproti 3G, ale za rok ci dva uz to asi znat bude (pokrok jde kupredu)
- velikost - nechci prehane veliky telefon kterej se nevleze do kapes, tak aby se dal v klidu ovladat jednou rukou
- pametova karta - aby se tam taky neco veslo (napriklad ty fotky nebo dokumenty)
diky moc, budeu rada za rady
Naposledy upravil(a) Exp dne 15. 4. 2015 13:36, celkem upraveno 4 x.
Důvod: Upřesněn název tématu.
Důvod: Upřesněn název tématu.
- ShockeyCzT
- Zařízení: Samsung Galaxy S6, Nvidia BOOM Tablet
- Firmware: 5.1.1
- Operátor: Vodafone
Re: Výběr telefonu okolo 7000 kč
htc one x+ nebrat hw na dnesni dobu uz onicem
xiaomi za sebe rikam taky nebrat ne kvuli hw ale kvuli rom miui, sice vypada fajn ale je plna bugu a neni zrovna plynula u mi3 uz by to tak hrozny byt nemuselo ale to ti nepotvrdim
vybral bych mezi honorem 6 a nebo z1c u me by vyhralo sony lepsi fotak, stabilni a rychly system, baterie taky slusne drzi a taky podle me kvalitnejsi zpracovani nez honor a vubec vsechny ostatni jmenovane telefony
xiaomi za sebe rikam taky nebrat ne kvuli hw ale kvuli rom miui, sice vypada fajn ale je plna bugu a neni zrovna plynula u mi3 uz by to tak hrozny byt nemuselo ale to ti nepotvrdim
vybral bych mezi honorem 6 a nebo z1c u me by vyhralo sony lepsi fotak, stabilni a rychly system, baterie taky slusne drzi a taky podle me kvalitnejsi zpracovani nez honor a vubec vsechny ostatni jmenovane telefony
Telefon: LG G3 32GB
ROM: Resurrection Lollipop V5.4.2
Tablet: Nvidia Shield Tablet 16GB
ROM: STOCK Lollipop 5.0.1
ROM: Resurrection Lollipop V5.4.2
Tablet: Nvidia Shield Tablet 16GB
ROM: STOCK Lollipop 5.0.1
diky moc za odpoved..prave taky sem si rikala co ten system u xiaomi..toto bude muj prvni smartphone, takze se v tech systemech tak nevyznam, ale prijde mi, ze android je nejoblibenejsi a ma asi i nejvice moznosti. Jde mi o ty aplikace, tim se asi bavit budu a myslim ze ej to uzitecne a u androidu je jich kupa.. to jsem slysela i na windows phone, ze nic moc jako system a malo mkoznosti a tak, tak sem ho sem nezaradila..xiaomi mi doporucil kamarad, tak me zajima vice nazoru, diky moc
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ahoj. Ani jedno to Xiaomi nemá slot na paměťovou kartu, kterou máš v požadavcích (a celých 16 GB tam k využití určitě nebude). To Mi2S bych vyřadil a rovnou i to starší HTC.
Pokud chceš aby telefon dlouho vydržel, tak by mohla být dobrá volba Sony Xperia Z1 Compact se zvýšenou odolností. Má výbornou výbavu, už je na ni oficiálně i nový Android Lollipop a navíc splňuje i požadavek na velikost. 5" už jednou rukou dobře ovládat prostě nejde.
Ideální by bylo skočit se podívat někam do prodejny a ty telefony si ošahat. Pokud by nevadil 5" displej (a s tím spojené rozměry) tak ani ty ostatní kousky (LG G2, Honor 6, Huawei P7) nejsou špatné.
Já osobně kdybych chtěl výkonný kompaktní telefon s dobrou výbavou, tak beru to Sony.
Pokud chceš aby telefon dlouho vydržel, tak by mohla být dobrá volba Sony Xperia Z1 Compact se zvýšenou odolností. Má výbornou výbavu, už je na ni oficiálně i nový Android Lollipop a navíc splňuje i požadavek na velikost. 5" už jednou rukou dobře ovládat prostě nejde.
Ideální by bylo skočit se podívat někam do prodejny a ty telefony si ošahat. Pokud by nevadil 5" displej (a s tím spojené rozměry) tak ani ty ostatní kousky (LG G2, Honor 6, Huawei P7) nejsou špatné.
Já osobně kdybych chtěl výkonný kompaktní telefon s dobrou výbavou, tak beru to Sony.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
taky jsem byla presvedcena o sony, ale potom mi kamarad rekl, ze ho mela jeho mama a rozbil se cca po roce a ze je to sunt, tak me to nahlodalo (jasny, mohl to byt vadnej kus nebo se k nemu jen spatne chovala nebo neco)..
no chtela jsem jen zjistit co si mysli ostatni,
diky moc za odpoved
no chtela jsem jen zjistit co si mysli ostatni,
diky moc za odpoved
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Jinak ta Xperia Z1C má i samostatnou dvojpolohovou spoušť foťáku, takže určitě pohodlnější focení než přes dotyk na displej.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Kontaktovat uživatele:
A u Honora 6 ted klesla cena na 7999 Kč u ověřených rodejců jako Mall,CZC,Alza atd .JInak nevím jak fotí Z1C,ale kámoška měla Z1 a na foták nadávala,ted má Huawei P7 a je spokojená.Ukazovala mi na PC fotky z obou a fakt z P7 byly ostřejší,lepší podání barev atd.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
mmm tak to vypada, ze se budu rozhodovat mezi Z1c a P7..
diky moc za odpoved,
budu rada za dalsi nazory
diky moc za odpoved,
budu rada za dalsi nazory
- davehanz
- Zařízení: iPhone 5,5s,SE,8
- Firmware: iOS 10.3.3, iOS11,12
Taky bych se rozhodoval mezi P7 a Z1)´(ne compact)
Chtěl sem Honor 6 nebo meizu MX4, nakonec sem koupil P7 a ted ji právě měním za Z1
Kámoš má právě zmiňovanou Z1 compact....taky nadává na foťák, jinak super
Chtěl sem Honor 6 nebo meizu MX4, nakonec sem koupil P7 a ted ji právě měním za Z1
Kámoš má právě zmiňovanou Z1 compact....taky nadává na foťák, jinak super
Naše forum, vaše forum :-)
jenze ta Z1 je moc velka :/ uvidim, jeste si to osaham na zivo v obchode
a to je v tom takovy rozdil mezi Z1 a Compactem?
a ta P7 ti teda nevyhovovala?
a to je v tom takovy rozdil mezi Z1 a Compactem?
a ta P7 ti teda nevyhovovala?