Přidej se

Messenger by Google

Programy a aplikace pro Android, rozšíření funkcí
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Messenger by Google

Příspěvek od mitsuu84 »

Posíláte sms/mms skrz klasický editor zpráv nebo přes Google Hangouts?Google vám nyní dává třetí možnost a do Play Store zavítala aplikace Messenger.Jedná se o nový jednoduchý editor zpráv SMS a MMS.Skrze Messenger je rovněž možné zasílat skupinové textové zprávy,fotografie,videa a zvukové zprávy.

Odkaz na Google play TADY
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Ceon
Zařízení: Huawei G7
Firmware: STOCK
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Re: Messenger by Google

Příspěvek od Ceon »

Občas je mi záhadou, jak funguje Google marketing .. zrušili Gtalk, protože se jim zdál jednoduchý, vymysleli komplexní řešení (Hangouts). A teď je tedy jednoduchý Messenger .. nechápu :)
Using Tapatalk

maxXx
Zařízení: Xiaomi Mi A1
Firmware: Lineage OS
Operátor: Tesco Mobile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxXx »

Google před nedávnem oznámil, že všechny (včetně těch vestavěných) aplikací inovuje. Protože ty které výrobce před instalovává (sms, dialer, atd.) jsou již značně zastaralé. Toto může být následek oné inovace.
Nebo chcete-li i hangouts projde vývojem a tedy bude buďto jedna aplikace pro každou ze služeb nebo jedna aplikace pro obojí, tudíž by se musel Hangouts integrovat...

Nevím, mě osobně se tato SMS apliakce velmi líbí protože jsem před tím používal http://textra.me/ hlavně proto, že vypadá stejně... Kdyby integrovali hangouts tak by to bylo dokonalé...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...

[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz

- zde na fóru si všichni tykáme

maxXx
Zařízení: Xiaomi Mi A1
Firmware: Lineage OS
Operátor: Tesco Mobile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxXx »

Nově aplikace massanger podporuje rychlé odpovědi ze stavové lišty, ve které ukáže i kompletní zprávu. Google na SMS sám doporučuje použít tuto aplikaci místo zastaralého stock android správce SMS a i Hngouts, protože ten dle Google neobsahuje všechny funkce pro SMS/MMS...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...

[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz

- zde na fóru si všichni tykáme

Odpovědět