B510->B708
-
- Neregistrovaný uživatel
B510->B708
Ahoj, už nějaký pátek se snažím opravit svůj huawei p6. Byl mi doporučen LOCAL UPDATE. Po přečtení několika recenzi jsem se rozhodl pro B708 s emui 3. Jen jsem nikde nenašel návod jak se dostat z b510 na b708. Mobil je bez rootu a jiných zásahů. Najde se někdo kdo by mne mohl odkázat na nějaký návod prosím? Angličtina není problém. Děkuji
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: B510->B708
Ahoj. Mrkni tady na postup č. 1 (ofiko update): viewtopic.php?f=21&t=1283
Dáš dload na kartu a spustíš instalaci. V originálním balíku s firmwarem bývá pdf návod, ve kterém najdeš i verze, ze kterých jde aktualizivat.
Dáš dload na kartu a spustíš instalaci. V originálním balíku s firmwarem bývá pdf návod, ve kterém najdeš i verze, ze kterých jde aktualizivat.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Jinak firmwary pro P6 sou tady viewforum.php?f=29 a u některých je i info kdo z jakýho firmwaru přecházel a zkušenosti...
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
Exp: děkuji, #1 vypadá dost dobře
Mitsuu84: To jsem si pročetl než jsem položil dotaz a moc věcí týkajících se mého případu jsem tam nenašel ale jinak děkuji za link!
Takže pokud chci pokračovat bez rootu tak stáhnu UPDATE.app (rovnou na verzi B708) dám na kartu a trojhmatem spouštím?
Mitsuu84: To jsem si pročetl než jsem položil dotaz a moc věcí týkajících se mého případu jsem tam nenašel ale jinak děkuji za link!
Takže pokud chci pokračovat bez rootu tak stáhnu UPDATE.app (rovnou na verzi B708) dám na kartu a trojhmatem spouštím?
Naposledy upravil(a) Exp dne 29. 5. 2015 14:36, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku - viz pravidla fóra.
- Exp
Jasně, je to oficiální cesta, není na to potřeba root. Když si stáhneš oficiální firmware, tak v balíku je složka dload (obsahuje update.app), kterou nakopíruj na kartu a pak buď tím trojhmatem nebo můžeš i z menu - nastavení - úložiště – aktualizace softwaru – aktualizace z karty SD. Obě možnosti dělají to stejné.
-
tak to je super děkuji za pomoc
ještě jsem našel na XDA foru odkaz na seznam verzí, ze kterých jde UPgradovat touto cestou http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=16
šlo mi právě o to, abych si nezapnul update z verze B510 a pak jsem nezjistil že: "no jo panáčku, to ale musíš mít B520 aby Ti nevybouchl telefon při instalaci"
takže děkuji, vyzkouším naše metody a postnu výsledek
ještě jsem našel na XDA foru odkaz na seznam verzí, ze kterých jde UPgradovat touto cestou http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=16
šlo mi právě o to, abych si nezapnul update z verze B510 a pak jsem nezjistil že: "no jo panáčku, to ale musíš mít B520 aby Ti nevybouchl telefon při instalaci"
takže děkuji, vyzkouším naše metody a postnu výsledek
Naposledy upravil(a) Exp dne 29. 5. 2015 15:07, celkem upraveno 1 x.
- Exp
Ono by se to maximálně seklo u druhého kroku instalace a po restartu by zase naběhla původní verze. Ale jak už jsem psal, v tom balíku s firmwarem je pdfko, kde je uvedený seznam verzí, ze kterých můžeš aktualizovat.
Jinak doporučuji přečíst tohle: viewtopic.php?f=12&t=2 (6. Necituj poslední příspěvek.)
Jinak doporučuji přečíst tohle: viewtopic.php?f=12&t=2 (6. Necituj poslední příspěvek.)
-
použil jsem Vaše rady a místo úplně officiální romky jsem vybral malinko upravenou romku na XDA ( http://forum.xda-developers.com/ascend- ... l-t2991646 )
Instalace naprosto bez problémů
Instalace naprosto bez problémů