LEWA OS
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: LEWA OS
Dal jsem ji už pryč kvůli tomu, že při přehrávání videí na youtube přes aplikaci se sekal obraz.
Vyšla ale nová verze už jsem si ji stáhnul do tel. Někdy vyzkouším. ROM je v čínštině a angličtině.
Nyní mám slim B952 v11 zatím běží dobře:)
Vyšla ale nová verze už jsem si ji stáhnul do tel. Někdy vyzkouším. ROM je v čínštině a angličtině.
Nyní mám slim B952 v11 zatím běží dobře:)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Zařízení: Lenovo K5 Note
- Firmware: Android 6.0
- Operátor: T-Mobile
škoda myslel jsem, že to je nějaká bombička rom.
- Puget
ale na druhou stranu byla dost svižná skoro nic se nesekalo až na video na YT až si tam dám tu verzi v4 doufám, že se to všechno opravilo byla by to skvělá ROM.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Zařízení: Lenovo K5 Note
- Firmware: Android 6.0
- Operátor: T-Mobile
jde pořád o ICS nebo GB?
- Puget
je to ICS
Doplním, že ani v lewa v4 nefunguje youtube(funguje ale jenom zvuk, obraz se seká)
Doplním, že ani v lewa v4 nefunguje youtube(funguje ale jenom zvuk, obraz se seká)