Ahoj, prosím o radu. Díky některým z vás zde jsem přešel na custom ROM AOSP MOD. První dojmy jsou vynikající, telefon pracuje velmi svižně.
Nevím ale jak dostat kontakty a sms ze zálohy z původního origo systému (aplikace ZÁLOHA) Je to uložené na SD kartě ve zřejmě ve formátu .db a nenašel jsem nic, čím to importovat. Zkouším přes Titanium Backup obnovit původní verzi programu ZÁLOHA, ale nevím, zda to půjde.
Prosím o radu, odkaz. Předem moc díky, Honza
Import kontaktů, sms po přejítí na ROM AOSP MOD [B209]
- LukasA
- Zařízení: Huawei Ascend y300
- Firmware: Náhodná KitKat ROM
- Operátor: O2
Re: Import kontaktů, sms po přejítí na ROM AOSP MOD [B209]
Proč nemáš kontakty u Googlu? Jednoduché řešení, kontakty budeš mít na každé rom s gapps...
Jediné rozumné řešení je asi vrátit se na Stock a udělat to normálně jako to má každý, a pamatuj, nidky nespolehej na zálohováci appky výrobce vždy pouzivej vlastní alternativy
Jediné rozumné řešení je asi vrátit se na Stock a udělat to normálně jako to má každý, a pamatuj, nidky nespolehej na zálohováci appky výrobce vždy pouzivej vlastní alternativy
-
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: AOSP MOD [B209]
- Operátor: TM
Jojo, to je mi teď jasné taky. Ale potřeboval bych nějaké jiné řešení, ideálně něco, co bude umět přečíst tu zálohu ve formě souboru .db
- LukasA
Nejjednodušší bude se vrátit, obnovit zálohu , spravit zálohu, vrátit Custom z TWRP zálohy
-
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: AOSP MOD [B209]
- Operátor: TM
Taky cesta, ale z mého dlouhá. Co to tohle?
Od kamaráda si půjčil stejný druh telefonu. Do jeho telefonu nakopiruju soubory zalohy přes Huawei aplikaci. Zároveň tam štábní SMS backup a Call backup. Zazalohuju v jeho telefonu a štábní na svou SD kartu. Následně zálohu obnovim přes stejně aplikace v mém telefonu. Je to cesta? Honza
Od kamaráda si půjčil stejný druh telefonu. Do jeho telefonu nakopiruju soubory zalohy přes Huawei aplikaci. Zároveň tam štábní SMS backup a Call backup. Zazalohuju v jeho telefonu a štábní na svou SD kartu. Následně zálohu obnovim přes stejně aplikace v mém telefonu. Je to cesta? Honza
- LukasA
Myslím, že je to trochu riskantní, nemusi to na 100% fungovat a zbytečné otravování kamaráda..
Zkusit to můžeš, jak na to, už jsem ti řekl, jak se stím popereš záleží na tobě
Zkusit to můžeš, jak na to, už jsem ti řekl, jak se stím popereš záleží na tobě