SD karta nefunguje
-
- Zařízení: Huawei y300
- Firmware: Gamer v3
- Operátor: Blesk
Re: SD karta nefunguje
Reklamovat... Pokud není záruka tak servis za peníze no bude to HW chyba funguje ti tam pouze 2gb karta protože je to micro sd... a vyšší jsou micro sdhc je to označení pro vysokokapacitní karty
díky moc všem, karta se po týdnu zkoušení umoudřila a už funguje a instaluje aplikace na kartu...tak snad bude fungovat dál, ještě jednou moc děkuji
tak jsem to zakřikla, opět nefunguje stahování, přesouvání aplikací na kartu...už jsem zoufalá, říkám si, zda to nebude telefonem
-
- Neregistrovaný uživatel
A funguje v jiných telefonech? (Já vím že se ptám troškou pozdě, ale mám podobný problém )
-
Ahojtem tiez mam podobny problem....kupila som si mob.dala don staru sd kartu..... nainstalovala nieco.. na druhy den som si dokupila novu sd kartu....ale tu mi nehce prijat....stara sd karta funguje aj v starom aj v novom mobile....nova sd karta funguje v starom v mobile, ale v novom nie..... formatovala som ju, pozrela nastavenia v mobile,....dokaze ju rozoznat,ze je zapojena...ale nedokaze zapojit....neviem preco
Nie je nova katrta prilis velka? Napr ak yelefon podporuje karty do 32 GB tak 64 GB kartu nezozerie. Moze ale zvycajne ju nevie pouzit.
Mozes skusit cez pc preformatovat kartu napr na ntfs system a skusit ju v mobile.
Mozes skusit cez pc preformatovat kartu napr na ntfs system a skusit ju v mobile.
-
sotva...stara ma 2gb ...nova 4 mam lenovo a6000 pred tym HTCicask píše:Nie je nova katrta prilis velka? Napr ak yelefon podporuje karty do 32 GB tak 64 GB kartu nezozerie. Moze ale zvycajne ju nevie pouzit.
-
skusam ntfs preformatovanie.....
citala osm prispevok vyssie..o tych aplikaciach... ak boli instalovane na staru kartu.....
citala osm prispevok vyssie..o tych aplikaciach... ak boli instalovane na staru kartu.....
-
nepomohlo ani ntfs ani obnova tovarenskych nastaveni.....nejake napady este?? lebo uz som zufala
Tu mi uz vychadza len nekompatibilita sd karty a telefonu. Velmi zruedkavy jav a nikto nevie ci to nie je skor chyba karty.
Pokial mozes skus testnut dalsiu sd kartu od ineho vyrobcu. Nakoniec viac moznosti ani nemas.
Pokial mozes skus testnut dalsiu sd kartu od ineho vyrobcu. Nakoniec viac moznosti ani nemas.