Prestigio MultiPhone 8500 Duo (WP 8.1)
Re: Prestigio MultiPhone 8500 Duo (WP 8.1)
Klavesnice je dle regionu - CS je proste QWERTZ, klavesnic muzes mit vice a jednou klavesou je prepinat
Windowsi apky nejdou na Androidu
Widgety nejsou, ale rozumny aplikace maji zive dlazdice ktere nahrazuji widgety
Zvoneni jde nastavit - staci nakopirovat do slozky pro zvoneni (totez ma Android)
Profily zvoneni nemuzu hodnotit, vzdy jsem si nastavoval jen hlasitost
Ja osobne jsem s WP8.1 spokojenej
Windowsi apky nejdou na Androidu
Widgety nejsou, ale rozumny aplikace maji zive dlazdice ktere nahrazuji widgety
Zvoneni jde nastavit - staci nakopirovat do slozky pro zvoneni (totez ma Android)
Profily zvoneni nemuzu hodnotit, vzdy jsem si nastavoval jen hlasitost
Ja osobne jsem s WP8.1 spokojenej
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Tak co,vrátils a nebo ho pořád máš?casesik píše:Zkusím ještě do pondělka zkoušet a pak asi vrátím.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Zařízení: Apple Iphone
- Firmware: iOS 8.1.2
- Operátor: O2
Ano vrátil bohužel nevyhovoval mi velkej displej plus rámeček a je z toho už pádlo které už je pro mě nevyhovující. Dále mi vadila hlasitost reproduktoru při hovoru, jinak to bylo ok.
A vzal jsem místo toho Nokii 925 a zde je naprostá spokojenost až na baterku ale to na každým founu.
Edit: Jinak wp stále hodnotím velmi kladně. Na klávesnici jsem si po třech týdnech zvykl a výborný našeptávač hodně ulehčí. Profily ty mi bohužel [PENSIVE FACE] stále chybí. Mp3 jsem taky zprovoznil. Aplikací je taky dostatek a vše co potřebuji tak mám.
A vzal jsem místo toho Nokii 925 a zde je naprostá spokojenost až na baterku ale to na každým founu.
Edit: Jinak wp stále hodnotím velmi kladně. Na klávesnici jsem si po třech týdnech zvykl a výborný našeptávač hodně ulehčí. Profily ty mi bohužel [PENSIVE FACE] stále chybí. Mp3 jsem taky zprovoznil. Aplikací je taky dostatek a vše co potřebuji tak mám.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Tak ta Lumia 925 nevypadá špatně,má dobrý parametry .Ale mě by zas vadil právě menší displej .Kdyžtak vlákno o Lumii 925 je tady https://smartforum.cz/viewforum.php?f=77
Samsung Galaxy Note 9
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Ona ta WP klávesnice je podle mě jedno z největších plusů Windows Phone. Je přesná, rychlá, dobře se používá, má kvalitní našeptávání a opravy atd. Popravdě já když jsem používal telefony s WP, tak na té klávesnici jsem se hodně rozmazlil a pak po přechodu zpátky na Android mi to chybělo. Tak mě překvapilo, že to uvádíš jako jednu z nevýhod. Já jsem byl s WP klávesnicí hodně spokojený, ale každému vyhovuje něco jiného.casesik píše:Tak nadšení už mi opadlo poté co jsem zjistil že nejde nijak nahradit klávesnice a bohužel ani prohodit na QWERTY to musel vymyslet nějaký jantar. Teď jsem jel asi tři měsíce na FLEKSY a to se vážně nedá srovnat.
Jinak dobré video o tom má Radek Hulán na Youtube:
Rozložení QWERTZ / QWERTY je o zvyku.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: Apple Iphone
- Firmware: iOS 8.1.2
- Operátor: O2
No to jsem psal po prvním seznámení s klávesnicí. Nyní po asi měsíci na lumii 925 můžu klavesnici hodnotit velmi kladně, na wp 8.1 s GDR1 je jak píšeš rychlá a má skvělý našeptavač o kterém si může kdejaká klávesnice na androidu nechat jenom zdát a že jsem jich zkusil. No na prohození x,y, jsem si nakonec také zvykl.
- Exp
Na tento telefon je teď v e-shopu Smarty.cz docela solidní sleva 750 kč, takže jde koupit za 3540 kč + navíc k němu dávají zdarma paměťovou kartu SanDisk 16 GB class 10 (v hodnotě 599 kč) a půlroční licenci Premium verze PhoneCopy (záloha kontaktů v hodnotě 350 kč). Podle mě výborná nabídka a zrovna tady to Prestigio má dobrý poměr ceny a výkonu.
Dál je tam ještě sleva na dvě Prestigia s Androidem - MiltiPhone 5517 (750 kč + PhoneCopy v hodnotě 350 kč zdarma) a 5508 (1000 kč + navigace Sygic Evropa v hodnotě 985 kč zdarma).
Bližší informace a slevové kódy:
Dál je tam ještě sleva na dvě Prestigia s Androidem - MiltiPhone 5517 (750 kč + PhoneCopy v hodnotě 350 kč zdarma) a 5508 (1000 kč + navigace Sygic Evropa v hodnotě 985 kč zdarma).
Bližší informace a slevové kódy:
Kód: Vybrat vše
http://www.smarty.cz/beneplus
- Exp
Na Alze je teď výborná cenovka 2590 kč. Ale pravděpodobně jen do pondělí, je tam aktivní slevové tornádo.
-
- Neregistrovaný uživatel
Perfektní ,jediný problém nijak se neprojevuje při zmeškaném volání nebo zprávě.Hledal jsem (blikání diody nebo nějaká aktivita ve spořiči a nic).Je to nepříjemné musíte prostě občas na něj šáhnout a rozsvítit display.
- Exp
Notifikační diodu bohužel nemá žádný telefon s Windows Phone. Neumí to systém. Mělo by se to ale změnit u nových Windows 10.
Na WP to zatím částečně nahrazuje funkce Glance Screen, která zobrazuje notifikace přímo na displeji. Je na to ale potřeba speciální displej, takže zase podpora od výrobce. A tohle Prestigio to neumí.
Chybějící dioda mi taky trochu vadila na WP telefonech (Lumia 520 a 820). Časem se na to dá sice zvyknout, ale ani s Glance Screen to pro mě nebylo tak pohodlné jak s diodou.
Na WP to zatím částečně nahrazuje funkce Glance Screen, která zobrazuje notifikace přímo na displeji. Je na to ale potřeba speciální displej, takže zase podpora od výrobce. A tohle Prestigio to neumí.
Chybějící dioda mi taky trochu vadila na WP telefonech (Lumia 520 a 820). Časem se na to dá sice zvyknout, ale ani s Glance Screen to pro mě nebylo tak pohodlné jak s diodou.