Šťastné a veselé Vánoce :)
Re: Vánoce 2014
Taky o něm uvažuju, buď ten Samsung za 2640,- nebo to Lenovo za necelé 3 tis. Samozřejmě parametry hovoří pro Lenovo a zas o tolik větší rozměry než ten Samsung myslím nemá.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
Vánoce 2015
Koukám že tady není "vánoční diskuze".
Tak jak to máte s dárky a s přípravou na Vánoce?
Cukroví napečeno?
Co jste si přáli pod stromeček a co nadělíte ostatním Vy?
Tak jak to máte s dárky a s přípravou na Vánoce?
Cukroví napečeno?
Co jste si přáli pod stromeček a co nadělíte ostatním Vy?
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Vánoce 2015
Já nemám koupenej ještě ani jeden dárek a nejhorší je, že ani nevím co koupit. Tak to bude letos ještě veselý.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Tak to jsem na to jen o kousek líp. Pár dárků už jsme pořídili, ale většina nám ještě chybí. Moc se mi do těch obchodů nechce, to bude zas všude narváno. A to si každý rok říkám že musím začít s těmi dárky už v listopadu
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Napečený nemám teda a ani se na to nechytám,pač by to dopadlo voláním hasičů ..Jinak dárky,hlavně pro přítelkyni už mám komplet.Zbytek budu muset doladit v tejdnu nějak ..
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Ve čtvrtek jsem objednával jsem 2 dárky přes e-shop, tak doufám že dorazí včas
Jinak zbytek dárků budu shánět taky ještě po neděli. Stromek a kapra jsem sehnal včera, tak to budu mít snad vše.
Všem tady na fóru přeju Šťastné a Veselé Vánoce a s předstihem i hodně zdraví a štěstí do Nového roku 2016
Jinak zbytek dárků budu shánět taky ještě po neděli. Stromek a kapra jsem sehnal včera, tak to budu mít snad vše.
Všem tady na fóru přeju Šťastné a Veselé Vánoce a s předstihem i hodně zdraví a štěstí do Nového roku 2016
- maxXx
- Zařízení: Xiaomi Mi A1
- Firmware: Lineage OS
- Operátor: Tesco Mobile
- Kontaktovat uživatele:
Mno já už dárek mám koupený i sestavený... Jen teď potřebuju vymyslet jak kámošům vysvětlím, že první část mé herní battlestation je kosmetický stolek pro přítelkyni (IKEA)
Protože do teď jsme se dělili o jeden stůl a nebylo moc příjemné klávesnicí v zápalu boje odhrnovat ty její šminky a další hovadiny, kterých tam má odhadem tak půl tuny
Co se týče cukroví, tak to nechám na přítelkyni... následně na hasičích a pojišťovně...
A co najdu pod stromkem já ještě váženě netuším, protože přítelkyně má už měsíc takový "Kappa Face", tak docela přemýšlím, jestli jsem byl vůbec hodnej...
Protože do teď jsme se dělili o jeden stůl a nebylo moc příjemné klávesnicí v zápalu boje odhrnovat ty její šminky a další hovadiny, kterých tam má odhadem tak půl tuny
Co se týče cukroví, tak to nechám na přítelkyni... následně na hasičích a pojišťovně...
A co najdu pod stromkem já ještě váženě netuším, protože přítelkyně má už měsíc takový "Kappa Face", tak docela přemýšlím, jestli jsem byl vůbec hodnej...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
[ROM] AOSP MOD [B209] - Více o Androidu a mé práci najdeš na mém blogu maxXx.cz
- zde na fóru si všichni tykáme
- Exp
Bohatý stůl, výtečnou rybu, sváteční večeři, co nemá chybu. Hromadu dárků, co srdce pohladí, rodinu, přátele, co nikdy nezradí… Přeju vám všem krásný Vánoce, hlavně žádnej stres a pořádně si to užijte.
Tak co jste dostali?
Ja od tchyne sbezdratova sluchatka energy neco, je to I jako BT k compu to jde,
Dceri sem koupil tablet nakonec to vyhral nejaky umax visiobook s 5.1.1 lolipopem.
Ja od tchyne sbezdratova sluchatka energy neco, je to I jako BT k compu to jde,
Dceri sem koupil tablet nakonec to vyhral nejaky umax visiobook s 5.1.1 lolipopem.
minulost:Alcatel301, Nokie 3310, 5110, , c5,
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
Huavey y300, g620s prestigio 5454duo, Samsung core prime ve, Samsung ace4
aktualni Iphone5s, Nokie 6630, 6220 classic, e52 LG F60, Nexus 5x
- Exp
Re: Šťastné a veselé Vánoce :)
Přeju vám všem šťastné a veselé Vánoce a pochlubte se jestli objevíte pod stromečkem něco "smart".