Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)
Re: Jak udělat screenshot (snímek obrazovky)
Me to nejde a nejde...jedine co se mi povede,ze to dokazu stisknout,tak,ze se aspon nezeslabuje hlasitost,ale screen to neudela.
No nejsem ja jelito?Nectu od zacatku poradne a pisu blbosti... jasne,ze to maka...
Ja se asi picnu nebo co...sice udelam screen,ale obrazek se nezobrazi..ulozi se to jako screen,ale nic se v galerii nezobrazi...
No nejsem ja jelito?Nectu od zacatku poradne a pisu blbosti... jasne,ze to maka...
Ja se asi picnu nebo co...sice udelam screen,ale obrazek se nezobrazi..ulozi se to jako screen,ale nic se v galerii nezobrazi...
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Zkus se kouknout do složek, bude to někde v DCIM nebo Pictures, myslím.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Prosel jsem co slo,alenic.Ukaze to slozku screen,ze jsou v ni dve fotky,ale nic to nezobrazi.
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Operátor: Tesco Mobile
Složka Pictures a v tom je složka Screenshot.
U mě je to:
Storage/sdcard0/Pictures/Screenshots.
Mám nastavený jako výchozí uložiště paměťovku, takže možná to budeš mit v sdcard1.
U mě je to:
Storage/sdcard0/Pictures/Screenshots.
Mám nastavený jako výchozí uložiště paměťovku, takže možná to budeš mit v sdcard1.
Vše jsem našel.Složku a v ní screen,ale jak jsem psal.Ukáže se jen obrys rámečku fotografie,ale jinak nic.Ten rámeček okolo foto a v něm pusto a prázdno.Myslím,že to bude tím jak jsem odinstaloval tu aplikaci na focení i s galerií co byla od výrobce.Další náhražky prostě nefungují jak mají.Buď to neuloží fotku a nebo to ukládá dle náhody.
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Operátor: Tesco Mobile
je to možný, já si naštěstí jen původní galerii zakázal, takže jsem to měl hned zase funkční hned, ale je fakt že jsem čuměl když mě s tím zmizel foťák.
-
- Neregistrovaný uživatel
Mam LG Spirit Gold s androidem 5.0.1 a nejde mi ani jedno z vasich rad jak to jde vyfotit poradite?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Mělo by to jít přes tlačítko na snížení hlasitosti (VOL-) a zapínací tlačítko (POWER). Stisknout obě zaráz na pár vteřin. Obraz problikne a nahoře v liště se zobrazí zpráva, že je to hotové.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
Na LG G4 to taky funguje musi se to chvili podrzet a je to
-
Prosím poradí mi někdo jak se dělá screenshot na vkworld 700 pro?