prestigio multipad 4 quantum 7.85 3g help
prestigio multipad 4 quantum 7.85 3g help
zdar borci......
nevím,jestli to zde vkládám správně....ale potřeboval bych poradit ohledně výše zmiňovaného tabletu......
něco jsem možná na fórech našel,ale jsem naprostý androidový analfabet a nerozumím výrazům,jako "rootnout" nebo něco s "ROMkama"...používám jiný systém a tohle je pro mě 100% neznámá věc.....ale...přítelkyně á tablet,který občas pustíme dětem na pohádky,nebo nějaké hry a po neustálém sekání jsem ho chtěl uvést do továrního nastavení.....najel jsem do menu toho přístroje,dal volbu obnovit továrníá nastavení.....ale zaseklo se to na hlášce "formating /data..." a nic se neděje takřka celý den....
nevím,jestli to zde vkládám správně....ale potřeboval bych poradit ohledně výše zmiňovaného tabletu......
něco jsem možná na fórech našel,ale jsem naprostý androidový analfabet a nerozumím výrazům,jako "rootnout" nebo něco s "ROMkama"...používám jiný systém a tohle je pro mě 100% neznámá věc.....ale...přítelkyně á tablet,který občas pustíme dětem na pohádky,nebo nějaké hry a po neustálém sekání jsem ho chtěl uvést do továrního nastavení.....najel jsem do menu toho přístroje,dal volbu obnovit továrníá nastavení.....ale zaseklo se to na hlášce "formating /data..." a nic se neděje takřka celý den....
- RaduzR
- Zařízení: Huawei P9 lite,Huawei Y6 CM 13
- Firmware: EMUI 5, B380 root
- Operátor: T-Mobile,O2
Re: prestigio multipad 4 quantum 7.85 3g help
A reset tlačítko ze zadu tam není? Bývá jen na tenkou špičku.
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite B380 root
Huawei P9 lite B380 root
Ee...není....
- RaduzR
Tak držet power tlačítko nějakou dobu až vypne, nebo vytáhnout baterií pokud to jde.
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite B380 root
Huawei P9 lite B380 root
system jsem stahk ze stranek vyrobce...vyzkoušel všechny možné návody,které jsem našel,abych mohl android nahrát.....bez vsledku ale....v tabletu se nedostanu do recovery menu a přes PC zas nenahraju ovladače,jelikož se to neustále připojuje-odpojuje...
- RaduzR
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite B380 root
Huawei P9 lite B380 root
tyjo...vypadá to celkem složitě pro "androidového panice" jako jsem já no nic...vyzkouším to a dám vědět....zatím díky moc....
- RaduzR
Když to dáš budeš Amdrojďak s budeš na sebe hrdej
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite B380 root
Huawei P9 lite B380 root
Nic ve zlém,ale já androiďák nějak býti netoužím cely ten systém mi absolutně nesedl...raději hlupy tel.za 300,-co umí jen volat, než jakékoliv zařízení s androidem....
A i když jsem se snažil,tak se mi to nepovedlo rozjet....víceméně jsem se pokaždé zadrhnul na připojení mezi PC a tabletem....když jsem tablet připojil k PC,tak se normálně zobrazil ve správci zařízení....po pár vteřinách ale,když se tablet zapnul,tak zmizel z PC....
přitom v ovladačích problém není,protože se nainstalovaly.....diky tomu nemůžu spustit žádnou opravu....nic....
A i když jsem se snažil,tak se mi to nepovedlo rozjet....víceméně jsem se pokaždé zadrhnul na připojení mezi PC a tabletem....když jsem tablet připojil k PC,tak se normálně zobrazil ve správci zařízení....po pár vteřinách ale,když se tablet zapnul,tak zmizel z PC....
přitom v ovladačích problém není,protože se nainstalovaly.....diky tomu nemůžu spustit žádnou opravu....nic....
- RaduzR
Chápu proto bude lepší autorizovaný servis nebo nějakého andriďaka
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite B380 root
Huawei P9 lite B380 root