Jak nahrát CWM
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Jak udělat CWM
ne nic a vubec neblikne prostě nic jako by byla barerka vybitá ale když to strčim do zásuvky tak furt nic co dál?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Jak udělat CWM
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Sailes251
- Zařízení: Huawei Ascend G-300
- Firmware: CyanogenMod 9.1 R10
- Operátor: o2
Re: Jak nahrát CWM
Keď si odomknem ten bootloader tak nebudem mať problémy s 2g/3g sieťami ?
Tento návod na odomknutie bootloadera je presne taký istý ako aj na root tak ma zaujíma či je to funkčné lebo po X forách som už pozeral a tam bolo dosť dlhý popis odomykania toto je najlachší alebo je lepší ten čo poslete tie svoje udaje do HUAWEI ? hmm pls odpoved rychlo....
Tento návod na odomknutie bootloadera je presne taký istý ako aj na root tak ma zaujíma či je to funkčné lebo po X forách som už pozeral a tam bolo dosť dlhý popis odomykania toto je najlachší alebo je lepší ten čo poslete tie svoje udaje do HUAWEI ? hmm pls odpoved rychlo....
Saválo Rytmus katéé
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Já bych si to odemknul ofiko. Měla by tam být jistota, že problémy, s 2g/3g sítěmi se tím vyřeší.
Nyní ho mám stále odemčený tímto způsobem, jelikož 3g sítě nepoužívám.
Návod vypadat stejně může, ale soubory tam jsou jiné
Nyní ho mám stále odemčený tímto způsobem, jelikož 3g sítě nepoužívám.
Návod vypadat stejně může, ale soubory tam jsou jiné
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Sailes251
- Zařízení: Huawei Ascend G-300
- Firmware: CyanogenMod 9.1 R10
- Operátor: o2
Počuj kámo ešte som sa chcel spýtať že keď budem mat odomknutý ten bootloader potom si tam dám CWM a custom romku ale ... musim ten bl zamkynat alebo netreba ?? ja sice nemam zaskrknute 2g siete ale iba volam cize v tom mi je jedno ci mam 2g alebo 3g .
Kolko to asi tak trva kym mi to bude ? 2-3dny? a ešte že ako zistím že mám odomknutí bl ?? ako sa to dá zistit jedine asi instalaciou CWM a skusit nahodit custom rom ze? sorry ak pisem blbosti ale nikdy som neodomkynal bl tak sa v tom nevyznam.
Kolko to asi tak trva kym mi to bude ? 2-3dny? a ešte že ako zistím že mám odomknutí bl ?? ako sa to dá zistit jedine asi instalaciou CWM a skusit nahodit custom rom ze? sorry ak pisem blbosti ale nikdy som neodomkynal bl tak sa v tom nevyznam.
Saválo Rytmus katéé
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
zamknutím bl se dá také předejít restartům při přechodu 3g atd. ale není tam možnost telefon přetaktovat a při přehrání něčeho jiného je potřeba bl zase odemknout. (tudíž není nutné ho znovu zamykat)
Kolko to asi tak trva kym mi to bude ? 2-3dny? - tuto otázku jsem moc nepochopil. (domnívám se ale, že jsi se ptal na to, kolik dnů trvá huawei než ti pošle kód.)[nevím, ještě jsem si o nic nezažádal]
unlock by měl být hotový po tom, co se telefon zrestartuje.<-podle návodu.
btw, tady návod z modaca: http://www.modaco.com/topic/362152-unlo ... of-huawei/
Kolko to asi tak trva kym mi to bude ? 2-3dny? - tuto otázku jsem moc nepochopil. (domnívám se ale, že jsi se ptal na to, kolik dnů trvá huawei než ti pošle kód.)[nevím, ještě jsem si o nic nezažádal]
unlock by měl být hotový po tom, co se telefon zrestartuje.<-podle návodu.
btw, tady návod z modaca: http://www.modaco.com/topic/362152-unlo ... of-huawei/
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
Zdravím dělal jsem downgrade z JB na ICS, mám teď 4.0.3 build U8815V100R001C00B952 a nedaří se mi nainstalovat CWM. Nemohli byste mi někdo poradit čím to můze být? Chci si tam hodit CM 9.1 a jsem v koncích. Díky moc.
čo mám robit ked som nainštaloval cwm a ked ho spustim tak je androidák ako keby mrtvy a na bruchu ma výkričník a mám iba funkcie reboot, install update, a ešte niečo
už som to opravil , stačilo znovu dat odblokovat bootloader a nainstalovat cwm a už to beží
už som to opravil , stačilo znovu dat odblokovat bootloader a nainstalovat cwm a už to beží
Naposledy upravil(a) Mikhail dne 23. 2. 2015 18:10, celkem upraveno 1 x.
skús znovu bootloader odomknut a dat znovu instalovat cwm mne to pomohlowybisz píše:Zdravím dělal jsem downgrade z JB na ICS, mám teď 4.0.3 build U8815V100R001C00B952 a nedaří se mi nainstalovat CWM. Nemohli byste mi někdo poradit čím to můze být? Chci si tam hodit CM 9.1 a jsem v koncích. Díky moc.