Tel. nejde zapnout
-
- Neregistrovaný uživatel
Tel. nejde zapnout
Včera ráno jsem si udělal root vše proběhlo v pohodě pak jsem odinstaloval: security guard,talk,poznámky,mapy a prohlížeč
Včera odpoledne a večer jsem se pokoušel dát do tel. CWM to se mi nějak nedařilo V recovery se mi neukazovalo mought and storage
V tel. jsem udělal toto:
- Najeďte na Wipe data/factory reset stiskněte domeček a potvrdit to yes tímto se smazal CELÝ TELEFON
- Stejným způsobem udělejte i wipe cache partition (hnedka podtím)
a tak se mi v tel. naisntalovalo znova B952 GV ale tento krok mi už nešel:
- Nyní jděte do mounts and storage a tam udělejte format system, format cache, format data a format cust ne nutně v tomto pořadí
a tak už jsem se na to vyprd a nechal jsem to být dal jsem tel. na nabíječky a dal jsem obnovit aplikace z sd karty
-tel. jsem měl celou noc na nabíječce a jak řikám dělal jsem tu obnovu a dnes ráno byl tel. vyplí a vubec nevím co se stím stalo a co mám dělat
Poradíte někdo?
Včera odpoledne a večer jsem se pokoušel dát do tel. CWM to se mi nějak nedařilo V recovery se mi neukazovalo mought and storage
V tel. jsem udělal toto:
- Najeďte na Wipe data/factory reset stiskněte domeček a potvrdit to yes tímto se smazal CELÝ TELEFON
- Stejným způsobem udělejte i wipe cache partition (hnedka podtím)
a tak se mi v tel. naisntalovalo znova B952 GV ale tento krok mi už nešel:
- Nyní jděte do mounts and storage a tam udělejte format system, format cache, format data a format cust ne nutně v tomto pořadí
a tak už jsem se na to vyprd a nechal jsem to být dal jsem tel. na nabíječky a dal jsem obnovit aplikace z sd karty
-tel. jsem měl celou noc na nabíječce a jak řikám dělal jsem tu obnovu a dnes ráno byl tel. vyplí a vubec nevím co se stím stalo a co mám dělat
Poradíte někdo?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Tel. nejde zapnout
Zkus vytáhnout baterku na delší dobu (pár minut). Úplně vytáhni paměťovou kartu a zkoušej telefon rozjet bez ní. Zkus několikrát postup s baterkou opakovat, třeba to naskočí. Blbý je, že se ti to vůbec nespustí aspoň k huawei logu. :/
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
tak boužel ani to nepomohlo stále nejde zapnout co dále?
- Exp
A když zmáčkneš jen vol+ a zapínací tlačítko? To asi taky nic co. Vypadá to na mrtvej telefon.
-
ne nic Co to znamená mrtvej telefon? A co to zbůsobilo?
- Exp
Mrtvej telefon = těžítko. Možná jsi to něčím úplně odrovnal. Co to způsobilo nevím. Možná špatně udělané CWM, špatná obnova z karty apod.
-
a uznají mi záruku?
ten Update mi nejde dát na kartu do složky dload
píše to:
UPDATE nelze zkopírovat:Neplatná funkce systému MS-DOS
co stím?
ten Update mi nejde dát na kartu do složky dload
píše to:
UPDATE nelze zkopírovat:Neplatná funkce systému MS-DOS
co stím?
- Exp
Jestli máš čtečku karet (v notebooku nebo v pc), tak si stáhni obsah karty (zálohu), kartu naformátuj a zkus to znovu.
Když při reklamaci řekneš, že se to stalo samo od sebe tak možná jo. Pokud někdo nebude zkoumat, jestli je tam root apod.
Když při reklamaci řekneš, že se to stalo samo od sebe tak možná jo. Pokud někdo nebude zkoumat, jestli je tam root apod.
-
proč si mam jako z kartu všechno vytáhnout do pc? a jak se to formátuje a co to je?