Tel. nejde zapnout
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Tel. nejde zapnout
Já se ti divím, že ses do těch úprav (cwm, root apod.) vůbec pouštěl. Tohle jsou úplný základy.
Formát: http://cs.wikipedia.org/wiki/Form%C3%A1 ... 3%AD_disku
Kartu strčíš do čtečky, otevřeš "Počítač", ťukneš pravým tlačítkem myši na kartu a tam vybereš formátovat. Tím kartu obnovíš (data na kartě se ztratí). Formátování karty se doporučuje v oficiálních návodech i při aktualizaci firmwaru apod.
Formát: http://cs.wikipedia.org/wiki/Form%C3%A1 ... 3%AD_disku
Kartu strčíš do čtečky, otevřeš "Počítač", ťukneš pravým tlačítkem myši na kartu a tam vybereš formátovat. Tím kartu obnovíš (data na kartě se ztratí). Formátování karty se doporučuje v oficiálních návodech i při aktualizaci firmwaru apod.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
takže mam dát formátovat a ještě předtím mam vše co bylo na kartě dát někam do pc a zpátky?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Jo dej formátovat. Ale před tím si stáhni přes čtečku obsah karty někam do pc, pokud ho chceš zachovat. Tím že uděláš formát se celá karta automaticky smaže. A pokud tam máš třeba fotky nebo něco, tak bys o ně přišel.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
a proč to mam dělat když se to smaže a pak to tam zase dám?
EDIT: tak update.app už mám na kartě ve složce dload dal jsem power a volume plus a mínus a nic se něděje Co dále?
EDIT: tak update.app už mám na kartě ve složce dload dal jsem power a volume plus a mínus a nic se něděje Co dále?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
On tam mel naskocit ruzovy proužek jako při aktualizaci na B952.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
nene nic se neděje furt černá obrazovka nějaký další nápad?
- Puget
Takže ani logo, nic?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Puget
zkusil jsem se zeptat na modacu se svojí podprůměrnou angličtinou doufám, že najdou nějaké řešení.
-
dobře děkuji ti budeme dávat tel. za 14 strýcovy,který odveze tel. kde ho koupil Ted je na dovolené