V menu telefonu jsem to zkoušel - tak to nejde. Jde to jen tím druhým způsobem, který uvádíš. Kartu vytahovat nemusím. Jednou už to bylo v reklamaci - přehráli software, ale stále stejné.Exp píše:Ahoj, normální to není. Trvá to pár minut. Jakým způsobem to spouštíš? V menu telefonu nebo v recovery? Zkus kdyžtak ten druhý a bez paměťové karty.
Alcatel OneTouch Idol 3 (4.7" a 5.5")
Re: Alcatel OneTouch Idol 3 (4.7" a 5.5")
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Ted asi tejden mám doma Idola 3 (4,7") ba docela povedenej mobil.Mám ho pučenej,než se najde kupec.Za poslední dobu sem si zas zvyknul na menší telefony,takže 4.7 palce mi přijde v pohodě.Sice je tam android 5.0.2,ale do měsíce by měla bejt verze 6.0.1.Momentálně můžu porovnávat s Lumii 550 a Alcatel je hezčí,lehčí,tenčí,má stereo repráčky,má android a relativně kvalitní foto.Na druhou stranu ač má slabý SoC,docela topí (topila i 5.5" verze co sem měl) a kupodivu až má Alcatel foto 13 Mpx od Sony,dělá horší fotky jak Lumia.U Lumie je hlavní výhodou možnost fotit pohyblivé snímky,takže se fotka hejbe při prohlížení a dá se z ní vybrat jeden ostrej obraz.I displej ač má Lumie horší,se mě osobně zdá lepší jak na Alcatelu.Ale jinak je Idol 3 v menší verzi povedenej telefonek s kvalitníma repráčkama JBL stereo a veškerou výbavou,co člověk chce,včetně LTE a NFC.Sám sem zvědavej,jaken na něm bude android 6.0.1,teda pokud ho majitel dřív neprodá.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Tak na verzi Idolu s 5.5" displejem je uz aktualizace na android 6.0.1 u nas venku a co sem tak cetl,tak vse slape na jednicku. Na mensi model s 4.7" displejem aktualizace u nas jeste asi neni.
Samsung Galaxy Note 9
Pravda. Zatím není. A nevím kdy se objeví. Poslední termín co jsem slyšel je září 2016. Tak uvidíme.
Nevím, ale je normální, že se mu stále častěji případě zapnutí jakékoliv aplikace zapne i GPS a uzamkne obrazovka?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Normální to není. Podívej se na aktualizace firmwaru a pokud to nedělá od začátku, tak by mělo zabrat tovární nastavení.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Vypadá to, že ve stavovém řádku to
ukazuje že GPS je zapnuté, ale po ověření v nastavení je to vypnuté. A teď čemu věřit?
ukazuje že GPS je zapnuté, ale po ověření v nastavení je to vypnuté. A teď čemu věřit?
- mitsuu84
- Kontaktovat uživatele:
Jedině stáhnout a vyzkoušet nějakou aplikaci typu gps test a pak uvidíš,zda je pravdivej udaj ve stav řádku a nebo ten v nastavení
Samsung Galaxy Note 9
Tak jsem to provedl a zjistil, že GPS už nefunguje vůbec.mitsuu84 píše:Jedině stáhnout a vyzkoušet nějakou aplikaci typu gps test a pak uvidíš,zda je pravdivej udaj ve stav řádku a nebo ten v nastavení
Asi tom zase půjde na reklamaci. Ještě zkusím tovární nastavení. I když informací s tímto mám už odpoledne začátku problémy. Uvidíme. Nič jiného mne nenapadá.
-
- Neregistrovaný uživatel
Tento mobil jsme si s kolegou koupili cca před rokem, a fakt šlape výborně. Respektive šlapal až do těchto dnů, kdy kolega přišel na to, že na tom jeho přestala fungovat GPS. Tak jsem to zkusil i na svém a - taky nic!
Nevím kdy naposled fungovala, zase to nepoužívám tak často, ale je zajímavé, že přestala fungovat nám oběma skoro najednou po roce, kdy to šlapalo.
Otestováno jak v mapách, tak různými GPS aplikacemi.
Ještě asi otestujeme reset do továrního nastavení, a pak už zbývá jen reklamace
Má ještě někdo podobnou zkušenost? Respektive co dalšího se dá ještě vyzkoušet?
Díky, Aleš
Nevím kdy naposled fungovala, zase to nepoužívám tak často, ale je zajímavé, že přestala fungovat nám oběma skoro najednou po roce, kdy to šlapalo.
Otestováno jak v mapách, tak různými GPS aplikacemi.
Ještě asi otestujeme reset do továrního nastavení, a pak už zbývá jen reklamace
Má ještě někdo podobnou zkušenost? Respektive co dalšího se dá ještě vyzkoušet?
Díky, Aleš