Oficiální firmware pro Huawei G6-U10 na androidu 4.4.2 s Emotion Ui 3.0
Instalace klasicky přes složku dload
Download link TADY nebo zrcadlo TADY
[G6-U10][Stock ROM] B330 droid 4.4.2 EmUi 3.0
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
[G6-U10][Stock ROM] B330 droid 4.4.2 EmUi 3.0
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: [G6-U10][Stock ROM] B330 droid 4.4.2 EmUi 3.0
Mátě někdo s touto room zkušenosti, přemýšlím, jestli ji stáhnout nebo ne. Děkuji za odpověď
Právě jsem zakoupil Huawei G6-U10 a chtěl bych tuto ROMku. Má s tím někdo zkušenost?. Díky
-
- Neregistrovaný uživatel
Ahojte, mám prosbu. Nevíte kde bych našel nějaký návod jak dostat do mého Huawei G6 U10 Android 4.4? Prolizam fóra už dobrý čtyři dny a nikde není návod pro úplný laiky. Potřeboval bych to krok po kroku. Jak pro uplnyho Jarina. Poradite prosím nekdo? Už zacinam byt dost zoufalém. Díky moc predem
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ahoj, nejdřív se podívej v telefonu do nastavení - info o telefonu - aktualizace systému - online aktualizace. Jestli máš nějakej starší firmware, tak by to mohlo nabídnout aktualizaci přímo tam. Může to být velkej balík dat, tak to zapni až budeš na WIFI.
Kdyby to nic nenašlo, tak si do počítače stáhni balík s firmwarem a rozbal, je tam složka dload, tu nakopíruj na paměťovou kartu. Pak v telefonu nastavení - úložiště - aktualizace softwaru – aktualizace z karty SD. Další info je třeba tady úplně dole: viewtopic.php?f=16&t=155&start=10. Nebo druhá možnost, vypni telefon a stiskni současně obě tlačítka na hlasitost (VOL+, VOL-) a zapínací tlačítko (POWER). Obě možnosti spouští instalaci firmaru z karty, je jedno kterou si vybereš. Ta druhá přes tlačítka se používá hlavně v případě, kdy nenabíhá systém a nemůžeš to zapnout z menu.
Před spuštěním aktualizace nabít naplno baterku a kdyžtak udělat zálohu, jestli tam máš něco důležitýho.
Kdyby to nic nenašlo, tak si do počítače stáhni balík s firmwarem a rozbal, je tam složka dload, tu nakopíruj na paměťovou kartu. Pak v telefonu nastavení - úložiště - aktualizace softwaru – aktualizace z karty SD. Další info je třeba tady úplně dole: viewtopic.php?f=16&t=155&start=10. Nebo druhá možnost, vypni telefon a stiskni současně obě tlačítka na hlasitost (VOL+, VOL-) a zapínací tlačítko (POWER). Obě možnosti spouští instalaci firmaru z karty, je jedno kterou si vybereš. Ta druhá přes tlačítka se používá hlavně v případě, kdy nenabíhá systém a nemůžeš to zapnout z menu.
Před spuštěním aktualizace nabít naplno baterku a kdyžtak udělat zálohu, jestli tam máš něco důležitýho.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Super, díky moc! Funguje bezvadně
Opět zdravím,
po nějaké době bezproblémového používání, začaly v telefonu vyskakovat nějaké chybové hlášky. Telefon jsem restartoval, ale už nenaběhl. Svítí tam stále jen logo huawei, dál se nedostanu. Zkoušel jsem to znovu rebootnout přes složku dload na SD kartě a nic. Nevíte někdo co s tím? Dík za rady.
po nějaké době bezproblémového používání, začaly v telefonu vyskakovat nějaké chybové hlášky. Telefon jsem restartoval, ale už nenaběhl. Svítí tam stále jen logo huawei, dál se nedostanu. Zkoušel jsem to znovu rebootnout přes složku dload na SD kartě a nic. Nevíte někdo co s tím? Dík za rady.