Gigabyte GSmart Guru G1
-
- Zařízení: Gigabyte GSmart Guru
Re: Gigabyte GSmart Guru G1
je nějaká šance že na to udělaj vyšší verzi androidu ?
Gigabyte GSmart Guru G1, Gigabyte GSmart ALTO A2
- LMN_35
- Zařízení: ASUS Zenfone 5
- Firmware: Android 4.4.2
- Operátor: O2
Myslím, že žiadna
Gigabyte Gsmart Guru G1
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevlastní Gigabyte Gsmart Guru G1 s přehraným ROM. Snažil jsem se najít nějaký custom ROM, nebo alespoň vyšší verzi Androidu než 4.2.1, ale nikde jsem na nic, co by mi připadalo funkční nenarazil. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Případně pokud někdo tenhle vlastní, máte taky pouze cca 2GB na instalaci aplikací, ze kterých tak 1,4 GB zabírá android?
chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevlastní Gigabyte Gsmart Guru G1 s přehraným ROM. Snažil jsem se najít nějaký custom ROM, nebo alespoň vyšší verzi Androidu než 4.2.1, ale nikde jsem na nic, co by mi připadalo funkční nenarazil. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Případně pokud někdo tenhle vlastní, máte taky pouze cca 2GB na instalaci aplikací, ze kterých tak 1,4 GB zabírá android?
- RaduzR
- Zařízení: Huawei P9 lite,Huawei Y6 CM 13
- Firmware: EMUI 5, B380 root
- Operátor: T-Mobile,O2
Ahoj tady by jsi mohl něco najít mám dobré zkušenosti s tímto fórem . http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=581494
Tak jsem koukal ale něco vyššího jsem zatím nenašel
Tak jsem koukal ale něco vyššího jsem zatím nenašel
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite B380 root
Huawei P9 lite B380 root
Díky, no rusky moc neumím a translator asi taky ne, takže to mi moc nepomohlo. Já se stejně už smířil nejspíš s tím, že v brzké době budu muset pořídit nějaký novější telefon, ale nechce se mi, tak jsem chtěl ještě zkusit poslední možnosti
- RaduzR
- Zařízení: Huawei P9 lite,Huawei Y6 CM 13
- Firmware: EMUI 5, B380 root
- Operátor: T-Mobile,O2
Když bude chvíle podívám se ještě jinam a dam ti to sem jen mi písní přesně označení tel.karlji píše:Díky, no rusky moc neumím a translator asi taky ne, takže to mi moc nepomohlo. Já se stejně už smířil nejspíš s tím, že v brzké době budu muset pořídit nějaký novější telefon, ale nechce se mi, tak jsem chtěl ještě zkusit poslední možnosti
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite B380 root
Huawei P9 lite B380 root