Smartwatch DZ09
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Smartwatch DZ09
Dobrý večer,
Chcel by som sa spýtať že prečo mi nechce tieto hodinky prehrať mp4 videa?
Chcel by som sa spýtať že prečo mi nechce tieto hodinky prehrať mp4 videa?
-
Smartwatch DZ09
Ahojte,
Chcel by som sa spýtať že ako zálohujem na hodinkach celu ROM aj s IMEI?
Chcel by som sa spýtať že ako zálohujem na hodinkach celu ROM aj s IMEI?
-
Ahoj, rom zazálohuješ přes flashovací program, ale bohužel bez IMEI. To musíš pak pomocí IMEI writeru flashnout. Snad se nepletu, ale já pokaždé musel.
- RaduzR
- Zařízení: Huawei P9 lite,Huawei Y6 CM 13
- Firmware: EMUI 5, B380 root
- Operátor: T-Mobile,O2
Na obnovu IMEI je spoustu programu jen se kouknout na net
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite B380 root
Huawei P9 lite B380 root
-
- Zařízení: Samsung Galaxy S3 mi
- Firmware: 5.0.2 Cyanogenmod 12
- Operátor: Bonerix
Mám teď hodinky chvilku a asi je to nějaká nová verze, než je všude k mání. Pokud flashnu jakýkoliv firec, vše se zdá ok až na to, že nefunguje dotyková vrstva Nesetkal jste se s tím někdo?
-
Ahoj, jedna romka mi to taky dělala. Vrátil jsem zálohu a všechno jelo. Tato romka mi ale zase na jiných hodinkách šlapala dobře. Mám doma asi troje dz09 a mám pocit, že co kus, to originál.
-
-
Dobrý deň. Kúpil som to synovcovi ako darček. ako do toho dostanem češtinu a nejaké aplikácie. respektíve kde ich stiahnem. ďakujemPawouk píše: ↑3. 1. 2017 19:24Ahoj, htěl bych se jen zeptat. Na internetu se v česku objevily hodinky, které jsou vzhledově stejné, jako naše DZ 09, ale ůdajně mají procík MTK6062 a označení QW09. Mají mít i android 4.4.2. Cena něco okolo 3000. Na čínských obchodech jsem nic s tímto označením nenašel. Neví někdo o co jde? Vypadá to zajímavě. Jinak DZ09 mám celkem dobře zmáknutý, kdyby někdo něco potřeboval.
- RaduzR
- Zařízení: Huawei P9 lite,Huawei Y6 CM 13
- Firmware: EMUI 5, B380 root
- Operátor: T-Mobile,O2
Ahoj to nebude takový problém , nech je vypnutý a přes Flash Tool tam hoď jinou ROM musíš zkoušet jaká pojede, každopádně nebudeš mít IMEI ale najdu ti odkaz jak ho nacpat do hodinek.reskator píše: ↑23. 4. 2017 13:46AHoj já jsem si neudělal zálohu a vubec nereaguji na dotek jen jdou zapnout a vypnout.
Co stím je tam chip MTK6261DA
Děkuji
https://wn.com/mobile/how_to_change_gt0 ... modem_file myslím že jsem to dělal podle tohoto , jsem bohužel na cestách tak u PC nejsem.
Huawei Y6 CM 13
Huawei P9 lite B380 root
Huawei P9 lite B380 root
-
Ahoj,RaduzR píše: ↑25. 4. 2017 16:37Ahoj to nebude takový problém , nech je vypnutý a přes Flash Tool tam hoď jinou ROM musíš zkoušet jaká pojede, každopádně nebudeš mít IMEI ale najdu ti odkaz jak ho nacpat do hodinek.
https://wn.com/mobile/how_to_change_gt0 ... modem_file myslím že jsem to dělal podle tohoto , jsem bohužel na cestách tak u PC nejsem.
IMEI tam dostat umím to je ok akorát ten firmware nemůžu se trefit na verzi jinak mám cpu MT6261DA 1705 BJCAH
Board MX-MB-V3.5 Cob