Y300 vs. Galaxy S Advance
Re: Y300 vs. Galaxy S Advance
okok, jo měl by tam být ten project butter nebo jak se to jmenuje:D...záleží ale taky jak moc bude systém odladěný....tak doufám tedy, že to opavdu stačit bude...jdu do něj:D (jinak s tou rozdílnou velikostí to není až takový problém...y300 je jenom o 1 mm širší a o 1 mm vyšší což vydržím:D co se váhy týče tak oproti g300 je lehčí takže to mi určitě nevadí.)
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tak pak dej vědět, jak jsi spokojený.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Tak nakonec jsem se nad tím ještě jednou zamyslel...a rozhodl jsem se pro s advance:D Včera jsem ho objednával z aukra...tak doufám, že dorazí mobil a ne krabice plna šroubů nebo hřebíků:D Každopádně děkuji všem za pomoc:)
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Dalo se od nás čekat že ti budeme navrhovat Y300 když se toto fórum zaměřuje zatím jen na G300 a Y300 každopádně držím palce aby ti vůbec něco přišlo
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Tak hlavně abys byl spokojený. Přece jen ten Samsung je výkonově o trochu lepší.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
Snad budu ...sice mám teď černý svědomí, že jsem zradil nejlepší značku, ale co se dá dělat