Přidej se

Vyřešení kompatability

Programy a aplikace pro Android, rozšíření funkcí
Návštevník
Neregistrovaný uživatel

Vyřešení kompatability

Příspěvek od Návštevník »

Určitě už jste se několikrát setkali na obchodu play s otravnou hláškou "zařízení není kompatabilní s touto verzí" ....
Potřebujete ROOT
Aplikace "zamaskuje" váš mobil tak že vám vymění zařízení za vámi vybraný jiný mobil nebo tablet,
(přepíše build.props)
Potom můžete stahovat na GooglePlay bezproblémů
Když budete chtít vrátit zpět svůj telefon jednoduše odnastavíte.

Jednoduše si ji stáhněte z offi stránek zde: http://codekiem.com/2013/02/13/market-helper/

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Re: Vyřešení kompatability

Příspěvek od Puget »

Také jsem zkusil ale nějak mi to nejelo takže to dělám všechno ručně :) BTW: dal jsi to sem 2x
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Moroes
Zařízení: Bricked G300 :(
Firmware: Ytong 1.0
Operátor: 02
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Moroes »

Já bych to řešil jednoduše přes blackmarkt alpha. Sice je to takovej bastl, ale člověk na tom najde víceméně všechny appky z google play a může si je stáhnout. Samozřejmě stahujte jen ty zadarmo :D.
Ale je to možná pochybnější soft no...

Puget

Příspěvek od Puget »

Přeš BM jsem taky chvilku stahoval ale třeba hry mi nešly stáhnout:(
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Návštevník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Návštevník »

Tak to sory :D asi jsem to omylem poslal víckrát

Puget

Příspěvek od Puget »

Neva, admin vyřeší :)

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Vyřešeno. :)

Dobrý návod, díky.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

stou kompatibilitou to má google play divný ještě když jsem měl huawei funkční :) tak mě to psalo,že nějaká hra nejde tak jsem si ji stáhnul z ulož to a najednou to šlo :D :D Tak co to tam mají za problémy?

Moroes
Zařízení: Bricked G300 :(
Firmware: Ytong 1.0
Operátor: 02
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Moroes »

Řekněme že huawei je méně známá firma v oblasti mobilů a hry se na něm patrně tolik netestujou a možná u nějaké hry/aplikace nejsou schopni zaručit kompatibilitu, 100% funkčnost, možná v něčem huawei neodpovídá standardům a tak je takhle vyřazenej, ale nvm jestli tohle vývojáři určují nebo jak to chodí... Ale spíše jim to asi blbne a věřim, že se to i objevuje u aplikací pro vyšší android, protože nepočítají s G300, jelikož dostal update na ICS až později.
Jasně, že když to upirátíš tak to v poho nainstaluješ a nejspíš i zahraješ pokud mobil splňuje hardwarové nároky.

Odpovědět