Telefon byl na reklamaci, týden vše v pořádku. Nyní se vše vrátilo do starých kolejí a opět mi nikdo nerozumí.
Stačí si vzít jiný telefon a hned je to v pohodě, takže chybu nebude v mé osobě . Je to prý jako kdybych mluvil tak metr od toho telefonu, prostě z dálky. Takže půjde opět na reklamaci. Jak to máte ostatní po reklamaci mikrofonu?
Soft jsem nechal tak jsem ho dostal z reklamace, nic jsem nepřeinstalovával,...
Špatný mikrofon
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Špatný mikrofon
Odpovídal jsem ti na soukromou zprávu, ale dám to ještě sem, aby to bylo na očích:
Otázka je, jestli to opravdu bylo po vrácení ze servisu lepší nebo to byl jen dojem. Jaká verze tam byla před tím? Pokud nahráli novou a dělá to zase, tak si myslím že to softwarem nebude. Každopádně teď tam máš B952 General Version, což je nejnovější verze a už nemůžeš aktualizovat. Zkus udělat tovární nastavení a používej nějakou dobu telefon bez přidaných aplikací (jestli to náhodou nedělá nějaký program). Pokud by se to nezlepšilo, tak jedině znovu reklamace. Po 3 uznaných reklamacích máš nárok na vrácení peněz.
Otázka je, jestli to opravdu bylo po vrácení ze servisu lepší nebo to byl jen dojem. Jaká verze tam byla před tím? Pokud nahráli novou a dělá to zase, tak si myslím že to softwarem nebude. Každopádně teď tam máš B952 General Version, což je nejnovější verze a už nemůžeš aktualizovat. Zkus udělat tovární nastavení a používej nějakou dobu telefon bez přidaných aplikací (jestli to náhodou nedělá nějaký program). Pokud by se to nezlepšilo, tak jedině znovu reklamace. Po 3 uznaných reklamacích máš nárok na vrácení peněz.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
Vámi zmíněná slyšitelnost v tichém prostředí mě taky trápí, ale je to stoprocentně vada softwaru. Na telefonu jsem měl dlouhodobě asi 5 romek, z toho 3 neoficiální a ty to nedělali. Teď naposledy jsem zakotvil na Slim952 a ta to zase dělá:-/ jelikož je to jen vyčištěná a poladěná stock rom.
-
- Zařízení: Bricked G300 :(
- Firmware: Ytong 1.0
- Operátor: 02
- Kontaktovat uživatele:
Jn, asi zkoušet romky . Ale slyšel jsem, že např CyanogenMod má také menší problémy s mikrofonem.
-
- Zařízení: Huawei Ascend G300
- Operátor: mobil.cz
Asi odpovídám opožděně, ale vzadu je takový tečka vedle foťáku, tu když zakryju, tak ta druhá strana během hovoru začne protestovat, že mě neslyší
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ta tečka je druhý mikrofon na odstranění šumu a vylepšení zvuku při hovoru.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Zařízení: Lenovo P70
Stalo se mi to taky. Nikdo mě do telefonu neslyšel a slyšel jen vlastní ozvěnu. Chtěla sem reklamovat, ale paní mi ještě poradila OBNOVENÍ TOVÁRNÍHO NASTAVENÍ. Divila jsem se, ale fungovalo to! Tak zkuste!
-
- Neregistrovaný uživatel
mne sa to tiez stalo, ale staci len restartovat mobil a uz funguje potom normalne mikrofon