Emotion UI
-
- Neregistrovaný uživatel
Emotion UI
Dobrý den, pokoušel sem se rozchodit upravenou ROM s Emotion UI z tohoto článku ( http://www.modaco.com/topic/361682-romi ... 812-phone/ ). Root i CWM jsem udělal podle návodu zde, na fóru. Bohužel, když už jsem u pátého kroku (You are in CWM now) tak mi v cwm chybí polovina možností. Například mounts a advanced atd. Nevíte někdo, jak si s tímto poradit? Já už sem v koncích ... Za případné rady děkuju
-
Re: Emotion UI
Taky mě napadá, že sem možná špatně nainstaloval CWM ... Nevím, jestli to pomůže ale text je modrý na černém pozadí s obrázkem ležícího"androida", myslím té postavičky
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
kápl jsi na to nemáš CWM... udělej to podle tohoto origo návodu začíná to bodem 15. (win)
http://huaweig300.com/huawei-g300-insta ... -recovery/
http://huaweig300.com/huawei-g300-insta ... -recovery/
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Tak bohužel to moc nepomohlo ... Udělal sem vše podle návodu, telefon se sám restartoval, ale když teda zmáčknu to zapínací tlačítko a zvýšení hlasitosti, tak tam mám pořád tu starou nabídku, či co to je ... Nevíte, co dělám špatně?
- Puget
já ho nedělal, ale fungovalo mi to na první pokus
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Puget
Tak jak to jede? Potřeboval jsi odemknout ten bootloader? Já jen jestli to nemám připsat do toho návodu:)
Já jsem bl odemknul asi už dlouho předtím v jiným návodu a ani jsem od tom nevěděl
Já jsem bl odemknul asi už dlouho předtím v jiným návodu a ani jsem od tom nevěděl
-
Ano ... Díky moc kluci Chtělo to ten bootloader Všechno krásně fachá
- Puget
já děkuji tobě hnedka jak si najdu čas hodím to do návodu