Přidej se

Vypínání telefonu Sony Xperia E4

LG, Sony, Pixel, Lenovo, Alcatel, OnePlus a další značky.
Wedge
Příspěvky: 1
Registrován: 4. 2. 2018 17:47

Vypínání telefonu Sony Xperia E4

Příspěvek od Wedge »

Dobrý večer,

obracím se na Vás s dotazem ohledně problému s mým telefonem. Již nějakou dobu mám Sony Xperia E4 a v poslední době se mi často vypíná a přes celý displej se mi ukazuje symbol prázdné baterie. Problém je, že telefon má stav baterie často nad 90 %, ale jakmile něco zapnu (hudbu, hru, internet) během chvilky se vypne a já nejsem schopen jej zapnout dokud jej nezapojím do nabíječky. Někdy mi to po zapnutí ukazuje stav baterie takový, jaký byl před zapnutím (např. nad těch 90 %), někdy to spadne pod 30 %.

Chci se zeptat, zda by někdo z Vás nevěděl, co by to mohlo způsobovat a zda se vůbec vyplatí dávat to do servisu. Záruku už bohužel nemám platnou. Jako první věc mě napadá problém s baterií, ale vzhledem k tomu, že tento telefon ji má zabudovanou napevno, nevím, zda se vůbec vyplatí nechat ji vyměnit/opravit a hlavně tedy jestli je vůbec problém v ní nebo něčem jiném.

Předem děkuji za každou radu.

Wedge

Uživatelský avatar
Mr.Oizo
Příspěvky: 732
Registrován: 2. 3. 2013 9:46
Zařízení: Huawei Nova 3

Re: Vypínání telefonu Sony Xperia E4

Příspěvek od Mr.Oizo »

Taky bych se přiklonil k baterii. Pokud se rozhodneš jí neopravovat tak napiš SZ odkoupil bych. Mám stejný ale s displejem kaput.

Odpovědět