Psaní dlouhých písmen a písmen s háčkama na.....
-
- Neregistrovaný uživatel
-
- Zařízení: Huawei G300
Re: Psaní dlouhých písmen a písmen s háčkama na.....
Jak to tak vidím,tak zůstanu u psaní bez háčků a čárek.
Tak už Ti to jde? Nemusíš stahovat nějakou klávesnici z google play. Prostě na té původní huawei klávesnici si nastav češtinu a pak ještě to A-čko úplně dole vlevo a mělo by to jít. Tím A si zapneš slovník a píšeš i s háčkama a čárkama.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
Bohužel nejde. Prolízám to pořád dokola a nic. A jak teda poznám jestli tam mám čestinu? Dám nastavení -jazyk a vstup-a klávesnici android a metoda vstupu huawei mám fajfku a u té android napsaný čeština.A jak zjistím jestli je čeština aji u klávesnice huawei? V pravo v tom nastavení nic nevidím. Ale ještě bych teda chtěla dodat,že nejsem jediná,které tady u té značky mobilu nejdou psát háčky a čárky na alfanumerické klávesnici. Tak já teda nevím!!!
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby sis stáhla tu smart keyboard tak už 2 dny s háčkama a čárkama píšeš a máš po problému
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
To že tam máš češtinu poznáš podle tlačítka s nápisem Cs nebo Cz. Já to mám vlevo dole.Mám zapnutý slovník a píše mi to háčky i čárky.
Jinak už pak teda nevím. Je to divný,mělo by to jít.
Pak nezbývá než stáhnout jinou klávesnici, jak psal Mitsuu.
Jinak už pak teda nevím. Je to divný,mělo by to jít.
Pak nezbývá než stáhnout jinou klávesnici, jak psal Mitsuu.
Moje telefony jak šel čas: Motorola T180-Alcatel One Touch 311-Sony Ericsson K700i-Huawei Ascend G300-Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB
-
To tam mám.Ale když tam dám to cs,tak se mi ta klávesnice změní! To už jsem tady psala. Je to někde výš aji s fotkama.Tak asi něco stáhnu,no.
Tak už mám staženo a mám háčky a čárky.
Tak už mám staženo a mám háčky a čárky.
Mě se v náhledu zprávy napíšou slova s čárkama, ale když zprávu odešlu čárky zmizí. Háčky to nedělají. Můžete mi prosím někdo poradit. Honor 4C
Zkoušela jsem stáhnout různé klávesnice dělaj to všechny. Bez čárek
Naposledy upravil(a) hoperka dne 20. 11. 2016 23:42, celkem upraveno 1 x.
-
- Neregistrovaný uživatel
Jak nastavím na samsung klávesnici psaní diakritiky.
Mám dva přístroje u obou při delším podržením pismene s dia. Se oběví menší klávesnice se všemi možnostmi.
Na jednom přístroji stačí při jednom podržení zvolit pismo s dia. a hned se zobrazí, na druhém mi zůstane menší tabulka zobrazena a teprve dalším klikem musím zvolené písmo potvrdit.
Jak lze nastavit pouze první varianta?
děkuji
Mám dva přístroje u obou při delším podržením pismene s dia. Se oběví menší klávesnice se všemi možnostmi.
Na jednom přístroji stačí při jednom podržení zvolit pismo s dia. a hned se zobrazí, na druhém mi zůstane menší tabulka zobrazena a teprve dalším klikem musím zvolené písmo potvrdit.
Jak lze nastavit pouze první varianta?
děkuji