Přidej se

Widget (Emotion UI)

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Marshmelounek
Neregistrovaný uživatel

Widget (Emotion UI)

Příspěvek od Marshmelounek »

Ahoj androjďáci :)
Nedávno sem si do mobilu dal ROM s Emotion UI, ale měla málo RAM, tak sem od ní upustil. Ale líbil se mi ten "Me widget" co je na hlavní obrazovce. Tak sem vlez přes root explorer do složky se systémovýma aplikacema a "vyndal" sem si ten APK balíček s tím widgetem. A když už sem tam byl, tak sem si taky zkopíroval ten Huawei launcher 6. Když sem se vrátil zpět na Android ICS konkrétně čínské "BAIDU", tak se mi při instalaci obou APK souborů (u toho launcheru to celkem chápu) vyskakovala chyba "Application not installed". Nevíte někdo co s tím? je nějaká možnost, že by se podařilo rozjet aspoň ten widget? :D

Na Emotion UI docela ulítávám a tak bych byl rád, kdyby mi někdo pomohl :D :)

(EDIT: Upřesněn název tématu. EXP)

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Re: Widget

Příspěvek od Exp »

Ahooj. :) Nepotřebuje ten widget k běhu právě to Emotion UI? Může to tam být na něco vázané.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Marshmelounek
Neregistrovaný uživatel

Ahoj :) Ano, to mě taky napadlo ... Možná je to tak ... V tom případě mi smrtelníci bez znalostí programování a takovýhle věcí asi moc neuděláme :( Nemůže to být taky tou Baidu ROMkou? Ty bláznivý Číňani tam nedali ani klávesnici a všechno je tam na půl čínsky :DD

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

mě se me widget sám o sobě taky líbil, ale při tapnutí na alba mi dělala fc. :( dělalo to i tobě?
mimochodem asi před hoďkou jsem si baidu (v25 beta) vytáhl taky ze zálohy jedno z nejlepších baidu :) zkoušel jsi ten V3 final od bruna? nemám teď zrovna moc času a natahání do mobilu a flashnutí trvá trochu déle ;)

k tématu: http://www.modaco.com/topic/360775-emot ... ge__st__20 (#26)
zkusit to můžeš :)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Marshmelounek
Neregistrovaný uživatel

Ano, taky mi to házelo tu chybu :D Ale tak to mě až tak nevadilo, spíš těch volnejch 110 RAM, to mě trochu štvalo ... Jinak k Baidu, myslim, že sem měl verzi 20, přeloženou do AJ (Baidu_ROM20_english). Co se týče grafický stránky, tak to je opravdu vydařená ROMka, I RAM byla slušná cca 150 - 170 RAM sem měl ... Ale teď sem na AtomicModu a tam mam asi 260 (GingerBread) :D Ale tak na ICS to bylo slušný :D

Marshmelounek
Neregistrovaný uživatel

Jinak samozřejmě děkuju :D :lol:

Puget

Příspěvek od Puget »

atomicmod je v aj, že?
k tomu baidu, nenašel jsi k němu nějakej dobrej OC kernel?
emui mi v telefonu vydrželo asi jenom 30 minut ;)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Marshmelounek
Neregistrovaný uživatel

Já mám teda Atomic částečně v češtině ... :D

Marshmelounek
Neregistrovaný uživatel

Oc Kernel? :D :O Tyhle věci jdou trochu mimo mě :D V tomhle sem trochu začátečník :D

Puget

Příspěvek od Puget »

A to už jsem si myslel, že jsem přišel na důvod proč jsem ten atomic sem nepostnul. Postuji sem většinou ROMky které mi jeli dobře, vyjímka CM7 a AOKP.
lidi zde asi angličtina moc netáhne :D

Odpovědět