Widget (Emotion UI)
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Widget
přetaktovatelný kernel(oc kernel)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
Já sem Atomic ze všech ROMek používal zatím nejvíc Nemůžu si ho vynachválit Je to rychlej GingerBread se vzhledem ICS Co víc si přát Snad jen ten EMUI Widget D
-
Kernel je nějaká součást telefonu Tohle sem moc nezkoumal .. Já jen vždycky přetáhnu ZIP soubor na kartu a přes CWM nainstaluju, popřípadě vyčistím data atd.
- Puget
linuxové jádro je v podstatě operační systém=zajišťuje komunikaci mezi HW a SW, zajišťuje napájení a takovýhle věci
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Aha Dekuju Tak sem ze zoufalosti a z nudy pokusil flashnout to EmUI. Ta animace pri zapnuti telefonu funguje , ale zbytek uz ne Tak to asi opravdu chce ICS Dneska na to uz ale kaslu Kazdobadne jakou ROM by ste mi doporucili na hry? Baidu bylo moc cinsky je dobrý shendu? Neco s 260 RAM Ala GB Uz asi nesezenu, Co?
- Puget
250MB + jsem zatím viděl jenom u GB
shendu jak který, i v repacku mi příjde že je tam více čínštiny. Mám radši baidu jinak teď se jdu našprtat máj a anglinu takže auf wiedersehen!
shendu jak který, i v repacku mi příjde že je tam více čínštiny. Mám radši baidu jinak teď se jdu našprtat máj a anglinu takže auf wiedersehen!
-
- Zařízení: Bricked G300 :(
- Firmware: Ytong 1.0
- Operátor: 02
- Kontaktovat uživatele:
Na Bruno_Baidu_Black repacku V3 mám i kolem 230mb volných, když to pěkně pokilluju .Marshmelounek píše:Ano, taky mi to házelo tu chybu Ale tak to mě až tak nevadilo, spíš těch volnejch 110 RAM, to mě trochu štvalo ... Jinak k Baidu, myslim, že sem měl verzi 20, přeloženou do AJ (Baidu_ROM20_english). Co se týče grafický stránky, tak to je opravdu vydařená ROMka, I RAM byla slušná cca 150 - 170 RAM sem měl ... Ale teď sem na AtomicModu a tam mam asi 260 (GingerBread) Ale tak na ICS to bylo slušný
Sosni novej repack od bruna(Bruno_Baidu_Black), to je fixnutá V3, ale koukam že už jí stáhnul a nahodil black V4, tu jsem ještě nezkoušel.Puget píše:atomicmod je v aj, že?
k tomu baidu, nenašel jsi k němu nějakej dobrej OC kernel?
emui mi v telefonu vydrželo asi jenom 30 minut
Ta black verze V3 mi zatim jede v poho a to i s V4 OC kernelem, ale stejně nahodim V4 verzi .
Kód: Vybrat vše
v4 verze: http://www.4shared.com/zip/AoaBatd7/Bruno_Baidu_Black_final_V4.html
oc kernel: http://www.4shared.com/zip/sU64Bc7X/OC_baidu_final_V4_kernel_1.html
standart kernel: http://www.4shared.com/zip/LwljzaFr/standard_baidu_final_V4_kernel.html
- Puget
Re: Widget (Emotion UI)
Mě kernel nedělal žádné problémy od paulm. Ty od Bruna jsem ještě nezkoušel, ani jsem si žádný zatím nestáhl. Mimochodem, když se kouknu na velikost těch souborů píše mi to nějak jenom asi sto kB nevím jestli to není nějakého bug nebo co.
-
- Zařízení: Bricked G300 :(
- Firmware: Ytong 1.0
- Operátor: 02
- Kontaktovat uživatele:
No šak řikam, že kernely jsou v poho. Jen jsem nemohl přenést přes srdce nefunkční bluetooth a to u baidu kernelu už fachčí, nikdo to neřešil tak si tak řikam jestli se pak nenajde víc takovejch věcí co nikdo neřeší a já jo .
Jo jinak ten V4 mi nějak erroruje. Tak to kdyžtak taky zkus, někde mam ještě ten black V3 tak se na něj asi vrátim.
Jinak velikost Bruno_Baidu_Black_final_V4.zip je 170,104 KB. Oddělujou tisíce čárkou, neni to desetinná čárka.
Jo jinak ten V4 mi nějak erroruje. Tak to kdyžtak taky zkus, někde mam ještě ten black V3 tak se na něj asi vrátim.
Jinak velikost Bruno_Baidu_Black_final_V4.zip je 170,104 KB. Oddělujou tisíce čárkou, neni to desetinná čárka.
- Puget
Jo, dík už mi to dává větší smysl
k tomu kernelu, mě na něm fungoval BT a všechno ostatní... teď jdu zkusit aokp, bruna nechám na jindy
k tomu kernelu, mě na něm fungoval BT a všechno ostatní... teď jdu zkusit aokp, bruna nechám na jindy