Přidej se

Prodej u operátorů

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Re: Prodej u operátorů

Příspěvek od Puget »

nejspíše koupí někde baterii s větší kapacitou...
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

jaxy píše:Baterku jeste zvladnu ;) , ale s tim firmwarem to bude horsi, musis me navest. Je to muj prvni android. :)
Jestli tam třeba uvidíš logo T-Mobile při startu apod. :) Nějaké úpravy od operátora.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

pnuda
Operátor: O2

Příspěvek od pnuda »

Já osobně bych teda zkusil se jít zeptat přímo na pobočku T- mobilu na tu kapacitu (ptal jsem se takhle na baterku u g300 u O2 a normálně přede mnou otevřel krabičku a baterii mi ukázal, tak snad t-mobil by to také mohl udělat), bohužel, já už mám smůlu...už mám objednaný S advance:D...ale kdyby byl v té době za 3099 tak beru určitě Y300...t-mobile ho začal prodávat až tak 5 dní po tom...

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Návštěvník »

Chtel bych se zeptat, mate nekdo zkusenost zda je mobil k dostani jen na eshopu t-mobile nebo ho maji na pobockack bezne rovnez za tuto 3k cenu?

burningsoul
Zařízení: Huawei Y300
Operátor: T-Mobile

Příspěvek od burningsoul »

pošli si to za tu cenu na tvoji adresu a máš to :-) a můžeš to vždycky vrátit

charper
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od charper »

Dneska jsem ho koupil na pobočce T-Mobile za těch 3099 Kč. Při startu je tam logo T-Mobile a uřvaná znělka. Jinak v mobilu jen výchozí stránka prohlížeče nastavena na web T-Mobile - dá se změnit. Baterka 1950mAh. Displej se mi líbí víc než na G300, má o chlup sytější barvy a nejsou na něm vidět ty tečky.

Moroes
Zařízení: Bricked G300 :(
Firmware: Ytong 1.0
Operátor: 02
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Moroes »

Tak to je fajn cena. Škoda, že jsem hned šel to G300 a nepočkal pár dnů na Y300.
Jinak bych dodal, že já třeba ty zmiňované tečky digitizéru u g300 zatim nepostřehl, možná to u nové várky už neni :D. A jiné defekty zatim taky nemám. K mobilu se chovám pěkně a mám ho v pouzdře. Když jsem si o G300 četl tak jsem si řikal že je to čínskej šmejd, ale po tom co se mi dostal do ruky jsem byl příjemně překvapen a trápí mě jen nižší výkon.

jaxy

Příspěvek od jaxy »

charper píše:Dneska jsem ho koupil na pobočce T-Mobile za těch 3099 Kč. Při startu je tam logo T-Mobile a uřvaná znělka. Jinak v mobilu jen výchozí stránka prohlížeče nastavena na web T-Mobile - dá se změnit. Baterka 1950mAh. Displej se mi líbí víc než na G300, má o chlup sytější barvy a nejsou na něm vidět ty tečky.
Potvrzuju. ;)

nudget
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od nudget »

Myslíte, že je tahle nabídka za 3099,- platná jen do konce dubna (první měsíc uvedení telefonu, výprodej starších..) nebo bude platná i nadále? Neptal se někdo na to?
Díky

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Návštěvník »

T-Mobile ve Vankovce v Brne mi dnes Y300 bez problemu prodali za 3090,-

Odpovědět