Znáte, hrajete? Pro ty kdo neví, tak je to největší celosvětová hra na hledání pokladů. Vytvoříte si účet na webu geocaching.com, nainstalujete aplikaci do mobilu a vyrazíte do přírody hledat poklad. GPS vás navede na místo, kde je skrytá krabička. V ní jsou věci na výměnu, lookbook (kam zapíšete svoji přezdívku a datum) a pak zaznamenáte nález na webu.
Vždycky to šlo tak nějak mimo mě, ale nedávno jsem to zkusil a docela fajn. Dejte vědět sem do vlákna svoje zkušenosti, jak často hledáte, jestli vás to baví, nějaký tajný tipy, zajímavosti apod.
Geocaching - kdo hraje? :)
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Geocaching - kdo hraje? :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Geocaching - kdo hraje? :)
Jsem si to z nudy stáhl ať mám co na práci odpoledne
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Super, tak pak dej vědět co bylo v úplně tom prvním cos našel.
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
No hledal jsem to tak 10 minut než jsem to vzdal prej to má být ve výšce hrudníku za stěnou, ale tam byl kolem maximálně po pas vysoký živý plot a žádná stěna musel jsem pak jet domů kvůli pračce, takže mám aspoň další výmluvu proč jsem to vzdal
Moc jich tu kolem ale není, ale jestli budu mít čas tak se kouknu po nějaký jiný. Cos našel ty?
Moc jich tu kolem ale není, ale jestli budu mít čas tak se kouknu po nějaký jiný. Cos našel ty?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
Já jsem měl v první hračky z kinder vajíček (Batman se hodil ) a nějaký reklamní propisky. Uvidím co bude dál.