Widget (Emotion UI)
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Widget (Emotion UI)
Tak dekuju mockrat Asi si prefleshnu to Baidu tim EmUi Kazdopadne sorry Za diakritiku sem na mobilu
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Moroes: mohl bys někam prosím upadnout tu v3? Nebo sem dát nějaký odkaz na stažení! Dík
EDIT: už nemusíš, stáhnul jsem si V4 kdyžtak stáhnu V3 potom u té V4 mě hnedka překvapila tabulka služby exchange přestala pracovat
EDIT: už nemusíš, stáhnul jsem si V4 kdyžtak stáhnu V3 potom u té V4 mě hnedka překvapila tabulka služby exchange přestala pracovat
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Zařízení: Bricked G300 :(
- Firmware: Ytong 1.0
- Operátor: 02
- Kontaktovat uživatele:
Nvm jak je to stou V4, ostatní se potýkají taktéž s tou exchange chybou a dalšími. Můžeš zkusit flashnout gapps, ale mně to teda nepomohlo.
Tady je kdyžtak ta Bruno Black V3, jede mi fajn i s tim oc baidu kernelem.
Tady je kdyžtak ta Bruno Black V3, jede mi fajn i s tim oc baidu kernelem.
Kód: Vybrat vše
http://db.tt/1UQKPcHK
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Já jedu na v3 od včerejška a všechno jede na výbornou... funguje na v3 kernel z v4?
Jinak na v4 jsem jiné gapps dal ihned po Rom takže nevím ani jak to jede na gapps které tam byly na začátku.
Jinak na v4 jsem jiné gapps dal ihned po Rom takže nevím ani jak to jede na gapps které tam byly na začátku.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).