Přidej se

Prodej u operátorů

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
hdd
Neregistrovaný uživatel

Re: Prodej u operátorů

Příspěvek od hdd »

za 4000 uz to pro me neni takovy hit kdyz ma t-mobile za 5300 galaxy s adavance a za 5900 htc desire x, mel sem objednat, ted me to zas nuti premyslet

oneb1t
Zařízení: Huawei Y300

Příspěvek od oneb1t »

htc desire X je skoro kompletne totoznej s Y300 po strance vybavy :-)

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

A po stránce ceny skoro o 2000 dražší. :) Já osobně bych bral pořád Y300, kdybych vybíral tady z těch telefonů.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Vláďa
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Vláďa »

Dneska měl přijít telefon Y300 od T-mobile objednaný v úterý. Pošta s balíkama už tu byla a nic. V e-shopu to píše "stav objednávky - zpracovává se". Tak jsem zvědav, jestli vůbec přijde :(

Standa2011
Zařízení: Huawei Ascend Y300
Firmware: B197 My Custom

Příspěvek od Standa2011 »

Já jsem na tom úplně stejně. Objednával jsem v úterý večer za tu cenu 3099kč a dnes měl dojít..Pošta už tu byla a nic. U sledování objednávky je pořád Zpracovává se..Doufám, že když tam měli asi špatnou cenu, tak mi tu objednávku nestornují :-(

Vláďa
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Vláďa »

Já myslím, že dodat by to měli. Nebyla to totiž chybná cena jako se občas na eshopu stane, ale normální cena, protože na prodejně to za ní prodávali.

mikamo

Příspěvek od mikamo »

Já jsem ho objednal hned v neděli a měl dojít v úterý a nedošel,tak jsem jim psal a volali mi nejprve ,že měli odstavku systému, a že oojednávku vyřídí,dnes mi znovu volali ,že to byla chyba a ať to stornuji a objednám znovu,na to jsem samozřejmě nepřistoupil,tak to prý podstoupí reklamačnímu oddělení,zatím se neozvali.
jinak výtah z jejich obchodních podmínek mluví celkem jasně:
Účastník bere na vědomí a souhlasí s tím, že:
Objednávka, kterou na e-shopu provede, může být omezena, např. maximálním počtem objednaných kusů zboží.
Cena zboží, objednaného prostřednictvím e-shopu, se vždy řídí aktuálním ceníkem, a to i v případě, že z důvodu chyby systému je na objednávkovém formuláři či v potvrzovacím e-mailu uvedena cena zboží, která je s cenou v ceníku v rozporu.
Tak jsem zvědav, jak to dopadne.

Standa2011
Zařízení: Huawei Ascend Y300
Firmware: B197 My Custom

Příspěvek od Standa2011 »

Tak to je v háji. Asi z toho nic nebude. Doufám, že se aspoň nejdřív ozvou než pošlou mobil za 3990kč,ať to můžu stornovat.

mikamo

Příspěvek od mikamo »

Jenomže v době objednání cena v rozporu ještě nebyla,protože ještě v úterý se dal koupit telefon koupit běžně na prodejně za 3099,-.Tak se necháme překvapit,když tak je zkuste všichni urgovat,třeba vyměknou.

Georg.H
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Georg.H »

No a je to v pytli.... :cry:

Za kolik ho můžete mít

3 999 Kč
Plná cena při nákupu bez splátek

Odpovědět