Play Store 4.0 - nová verze marketu
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Play Store 4.0 - nová verze marketu
Google začal před pár dny uvolňovat novou verzi Play s označením 4.0. K aktualizaci dojde na telefonech s Androidem 2.2 a novějším. Play dostane nový vzhled, rozložení, sytém doporučení aplikací a další drobnosti. K aktualizaci by mělo docházet postupně v několika následujících týdnech.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Play Store 4.0 - nová verze marketu
pokud nechcete čekat tak si to mužete stáhnout ručně zde http://ulozto.cz/xBrtwMPh/google-play-v4-0-25-apk já jsem si to dnes nainstaloval a je to supr
Akorát by mě zajímalo kdy přidají do play ten music nevíte někdo? A budou tam i zdarma? A filmy přidávat nebudou?
Akorát by mě zajímalo kdy přidají do play ten music nevíte někdo? A budou tam i zdarma? A filmy přidávat nebudou?
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Není potřeba root?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
root není potřeba!! : )
- Puget
Já totiž někde četl že je potřeba root ale stejně si počkám když už se to ma aktualizovat samo
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
kdyby byl potřeba root tak bych to nedělal,protože nevím jak se to dělá Ale fakt klidně si to stáhni je to mrtě
Nevíš kdy přidají do play ten music (hudbu) ? A budou tam i zdarma? A filmy přidávat nebudou?
Nevíš kdy přidají do play ten music (hudbu) ? A budou tam i zdarma? A filmy přidávat nebudou?
- Puget
někde jsem četl že google music nebo jak se to jmenuje v česku i přes nedávné rozšíření nebude :/
EDIT: já osobně bych si do telefonu nedával google play z kdo ví odkud a ještě k tomu když někdo aplikace kupuje pak dává údaje do aplikace kterou někdo vyrobil třeba za tímto účelem
sice jsem měl zkušenosti s aplikacemi jako jsou blackmart atd... ale toto si tam dávat nebudu
EDIT: já osobně bych si do telefonu nedával google play z kdo ví odkud a ještě k tomu když někdo aplikace kupuje pak dává údaje do aplikace kterou někdo vyrobil třeba za tímto účelem
sice jsem měl zkušenosti s aplikacemi jako jsou blackmart atd... ale toto si tam dávat nebudu
-
tak je to jakoby neoficiální ale až vám to samo nabídne tak sem napište
- Puget
Taky se vam zmenil google play?
-
- Zařízení: Bricked G300 :(
- Firmware: Ytong 1.0
- Operátor: 02
- Kontaktovat uživatele:
Na baidu od bruna ho mám no. Nvm jak je to u ostatních