Prodej u operátorů
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Prodej u operátorů
za 4000 uz to pro me neni takovy hit kdyz ma t-mobile za 5300 galaxy s adavance a za 5900 htc desire x, mel sem objednat, ted me to zas nuti premyslet
htc desire X je skoro kompletne totoznej s Y300 po strance vybavy
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
A po stránce ceny skoro o 2000 dražší. Já osobně bych bral pořád Y300, kdybych vybíral tady z těch telefonů.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
Dneska měl přijít telefon Y300 od T-mobile objednaný v úterý. Pošta s balíkama už tu byla a nic. V e-shopu to píše "stav objednávky - zpracovává se". Tak jsem zvědav, jestli vůbec přijde
- Standa2011
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: B197 My Custom
Já jsem na tom úplně stejně. Objednával jsem v úterý večer za tu cenu 3099kč a dnes měl dojít..Pošta už tu byla a nic. U sledování objednávky je pořád Zpracovává se..Doufám, že když tam měli asi špatnou cenu, tak mi tu objednávku nestornují
-
Já myslím, že dodat by to měli. Nebyla to totiž chybná cena jako se občas na eshopu stane, ale normální cena, protože na prodejně to za ní prodávali.
Já jsem ho objednal hned v neděli a měl dojít v úterý a nedošel,tak jsem jim psal a volali mi nejprve ,že měli odstavku systému, a že oojednávku vyřídí,dnes mi znovu volali ,že to byla chyba a ať to stornuji a objednám znovu,na to jsem samozřejmě nepřistoupil,tak to prý podstoupí reklamačnímu oddělení,zatím se neozvali.
jinak výtah z jejich obchodních podmínek mluví celkem jasně:
Účastník bere na vědomí a souhlasí s tím, že:
Objednávka, kterou na e-shopu provede, může být omezena, např. maximálním počtem objednaných kusů zboží.
Cena zboží, objednaného prostřednictvím e-shopu, se vždy řídí aktuálním ceníkem, a to i v případě, že z důvodu chyby systému je na objednávkovém formuláři či v potvrzovacím e-mailu uvedena cena zboží, která je s cenou v ceníku v rozporu.
Tak jsem zvědav, jak to dopadne.
jinak výtah z jejich obchodních podmínek mluví celkem jasně:
Účastník bere na vědomí a souhlasí s tím, že:
Objednávka, kterou na e-shopu provede, může být omezena, např. maximálním počtem objednaných kusů zboží.
Cena zboží, objednaného prostřednictvím e-shopu, se vždy řídí aktuálním ceníkem, a to i v případě, že z důvodu chyby systému je na objednávkovém formuláři či v potvrzovacím e-mailu uvedena cena zboží, která je s cenou v ceníku v rozporu.
Tak jsem zvědav, jak to dopadne.
- Standa2011
- Zařízení: Huawei Ascend Y300
- Firmware: B197 My Custom
Tak to je v háji. Asi z toho nic nebude. Doufám, že se aspoň nejdřív ozvou než pošlou mobil za 3990kč,ať to můžu stornovat.
Jenomže v době objednání cena v rozporu ještě nebyla,protože ještě v úterý se dal koupit telefon koupit běžně na prodejně za 3099,-.Tak se necháme překvapit,když tak je zkuste všichni urgovat,třeba vyměknou.
-
No a je to v pytli....
Za kolik ho můžete mít
3 999 Kč
Plná cena při nákupu bez splátek
Za kolik ho můžete mít
3 999 Kč
Plná cena při nákupu bez splátek