Přidej se

Widget (Emotion UI)

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
Marshmelounek
Neregistrovaný uživatel

Re: Widget (Emotion UI)

Příspěvek od Marshmelounek »

Tak dekuju mockrat :D Asi si prefleshnu to Baidu tim EmUi :D Kazdopadne sorry Za diakritiku :D sem na mobilu :)

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Moroes: mohl bys někam prosím upadnout tu v3? Nebo sem dát nějaký odkaz na stažení! Dík :-)

EDIT: už nemusíš, stáhnul jsem si V4 kdyžtak stáhnu V3 potom :) u té V4 mě hnedka překvapila tabulka služby exchange přestala pracovat :D
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Moroes
Zařízení: Bricked G300 :(
Firmware: Ytong 1.0
Operátor: 02
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Moroes »

Nvm jak je to stou V4, ostatní se potýkají taktéž s tou exchange chybou a dalšími. Můžeš zkusit flashnout gapps, ale mně to teda nepomohlo.

Tady je kdyžtak ta Bruno Black V3, jede mi fajn i s tim oc baidu kernelem.

Kód: Vybrat vše

http://db.tt/1UQKPcHK

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Já jedu na v3 od včerejška a všechno jede na výbornou... funguje na v3 kernel z v4?
Jinak na v4 jsem jiné gapps dal ihned po Rom takže nevím ani jak to jede na gapps které tam byly na začátku.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Odpovědět