Přidej se

Huawei Ascend Y300 - obecná diskuze

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
jaxy

Re: Huawei Ascend Y300

Příspěvek od jaxy »

jojobojs píše:Mam vse nastavene v telefonu,dokonce obrazky nakopirovane do telefonu.
Nefakci pouze nastaveny ton jede v pohode. Diky.
Tak mi pomohlo az toto :

https://play.google.com/store/apps/deta ... ZyZWUiXQ..

Fotky zobrazuje, jak uz rika nazev, na cely displej.

jojobojs
Zařízení: Huawei Ascend Y300
Operátor: o2

Příspěvek od jojobojs »

Diky funguje vyborne.

TracThorr
Zařízení: Huawei Ascend G300
Firmware: 4.0.3 / B952D
Operátor: od kažýho jedna SIM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TracThorr »

Jen mě tak napadlo co mám vyzkoušený na G300, že by to mohlo jít stejně i na Y300. Když si zapnete synchronizaci s účtem Google, tam si přidáte obrázky ke kontaktům a znova sesynchronizujete s telefonem, tak se stáhnou obrázky z Google kontaktů, který v telefonu pak zůstanou natvrdo. Při každý změně obrázků se musí vždycky přes Goolge a synchronizaci, kterou v tomhle případě doporučuju mít přepnutou na auto, pak stačí změnít obrázek na Googlu a telefon si ho sám stáhne. Vyzkoušejte a dejte echo, jak ste dopadli ;)

p.majopes
Firmware: B 176 JB 4.1.1

Příspěvek od p.majopes »

Foto ke kontaktům v telefonu jsem přidaval přes kontakty v Gmailu a zobrazujou se.

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Narazil jste někdo na Y300 bez sluchátek v balení?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Ganimoth
Operátor: Mobil.cz

Příspěvek od Ganimoth »

Muze nekdo z majitelu Y300 potvrdit, ze aplikace jdou presouvat na sd kartu? Diky

mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Tak jsem to pročetl a recenze dobrá.Jen,plno lidí třeba než koupí mobil a studujou recenze zajímá i kvalita hovoru a jak je na tom repráček a o tom sem nenšel v recenzi ani zmínku.Stejně tak se tam neuvádí kapacita baterky (v katalogu mají 1730mAh).A k těm sluchátkům,možná je zapoměl jen vyndat z krabičky :D .Co sem koukal na e-shopy i na O2,kde se mi už stalo že balení nebylo kompletní,teda pro ně jo,ale jinak ne (u sony xperia tipo chyběla pamětová karta i sluchátka) a všude je uvádí že v balení jsou.Ono sluchátka jsou základ,obzvlášt když se mobil chlubí rádiem a bez nich si ho nepustíš :D .Jen by to i na e-shopech atd chtělo už sjednotit info o telefonu,protože je docela zmatek když člověk hledá recenze a co web tak jinej výkon procesoru,jiná kapacita baterie a podobně.Každopádně recenze dobrá,ale víc se těším pokud teda bude,tak na recenzi a videorecenzi na mobilenet.cz,od nich mi příjdou víc podrobnější a že s telefonem skutečněpracovali a testovali ho :mrgreen:
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Návštěvník »

Ganimoth píše:Muze nekdo z majitelu Y300 potvrdit, ze aplikace jdou presouvat na sd kartu? Diky
anp jdou a nejlepsi je ze se da nastavit vychozi ukladani externi sd karta, takze osobne mam 32gb sd a vsechno se mi instaluje tam a vnitrni 4gb vube nepouzivam

Ganimoth
Operátor: Mobil.cz

Příspěvek od Ganimoth »

Vyborne, tim si mne uklidnil :).

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

mitsuu84 píše:Každopádně recenze dobrá,ale víc se těším pokud teda bude,tak na recenzi a videorecenzi na mobilenet.cz,od nich mi příjdou víc podrobnější a že s telefonem skutečněpracovali a testovali ho :mrgreen:
Tak to si asi moc nepomůžeš. :) Oni už video pohled mají. Odkaz je v prvním příspěvku v tomto tématu. A ti uvádí dokonce procesor 1,2 Ghz. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Odpovědět