Total Commander pro Android
Total Commander pro Android
Android verze stolního Total Commander správce souborů.
Zdarma v Google Play: https://play.google.com/store/apps/deta ... lCommander
Zdarma v Google Play: https://play.google.com/store/apps/deta ... lCommander
Re: Total Commander pro Android
Mám otázku na ty z vás co tento program ovládají. Jak dostat na hlavní stránku odkaz na pam.kartu? Když dám přidat novou složku tak to napíše: Funkce není podporována. Má představa je dostat na jedno okno klasiku sd kartu a do druhého okna pam.kartu snad jsem to napsal srozumitelně
-
- Zařízení: Bricked G300 :(
- Firmware: Ytong 1.0
- Operátor: 02
- Kontaktovat uživatele:
Mně to jelo hned, nic jsem nenastavoval. Ale mám baidu romku a možná mam jinak spravovanou tu paměť. Vidíš v nastavení mobilu jak kartu tak i vnitřní kartu-paměť?
Myslím to přesně jako máš ten třetí obrázek. V nastavení mobilu vydím obě.
-
- Zařízení: Bricked G300 :(
- Firmware: Ytong 1.0
- Operátor: 02
- Kontaktovat uživatele:
Mně to běhalo hned, vidim obojí a volně si tam přejíždim mezi úložištěma. Možná musíš mít v mobilu nastavenou sd kartu jako defaultní úložiště. Nvm jestli se to nastavuje někde v systému, ale baidu má kartu jako default.
To jsem již zkoušel a nepomohlo to. Zkoušel jsem i reinstal a taky nic.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Já to mám stejně jak Moroes na 3. obrázku. Po zapnutí TC tam mám hned na první pozici SD kartu. Oficiální firmware B895 (GB). Jinak na kartu by ses měl dostat i přes "Kořenová složka souborového systému - mnt - sdcard". Můžeš si ji nechat pak v jednom okně defaultně otevřenou a druhé nechat to výchozí nebo otevřít vnitřní úložiště (posunem do boku přepínáš mezi okny).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Mě se po zapnutí TC ukazuj karta podle toho co mám nastaveno jako výchozí uložiště.Když interní pamět tak se ukazuje interní pamět jako SD a když karta SD tak se mi ukazuje v TC vložená sd karta.A na druhou se dostanu jen přes Kořenovou složku souborového systému-mnt a tam pak sdcard nebo sdcard2.Tak jak to má Moroes na 3. obrázku mi to nastavit nejde
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
Mám to stejně jako mitsuu84 taky se my ukazuje výchozí uložiště. Chtěl bych ale docílit toho aby tam byli obě dvě jako to má Moroes a Exp. Vím že se dá dostat do druhé karty ale není to ono jako když jsou dvě hned na hlavním panelu.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Oprava. On tam má vlastně ještě sdcard2. To tam taky nemám. Jen sdcard a vnitřní úložiště musím otvírat přes kořenovou složku.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)