Emotion UI
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Emotion UI
Ten smajlík znamená ze jsem šťastněj až brecim:D samozřejmě je to internet takže nebrecim
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Dobrý no.michalkalensky píše:takže zabere vám to 10 vteřin jak je ta ikonka menu tak na ní dlouho přidržte prst a pak dejte odstranit a máte hotovo Ikonky se vám stejně instalují na pluchu
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
ale je to dobrý návod a hlavně funkční ;D to by se mělo dát do návody!
-
- Neregistrovaný uživatel
tak jsem našel MiHome Launcher a tam nemáte menu tak to mužete vyzkoušet pokud chcete mít na G300 Emotion UI
Zde je odkaz:
https://play.google.com/store/apps/deta ... 9tZTIiXQ..
A nebo zkuste MIUI X4 Go/Apex/ADW Theme PRO můžete ho použít v Apex Launcher, Nova Launcher, GoLauncher, ADW Launcher, Holo Launcher, Atom Launcher
Zde je odkaz:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ZyZWUiXQ..
A dejte vědět jak to frčí
Zde je odkaz:
https://play.google.com/store/apps/deta ... 9tZTIiXQ..
A nebo zkuste MIUI X4 Go/Apex/ADW Theme PRO můžete ho použít v Apex Launcher, Nova Launcher, GoLauncher, ADW Launcher, Holo Launcher, Atom Launcher
Zde je odkaz:
https://play.google.com/store/apps/deta ... ZyZWUiXQ..
A dejte vědět jak to frčí
- Puget
Radši si tam dám MIUI ROM než náhražku v podobě launcheru
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Spine 30
- Zařízení: Nokia lumia 520
- Firmware: Windows phone 8
- Operátor: Vodafone
A co takhle vzít Y300, nainstalovat Total commander, otevřít položku kořenová složka sytémového souboru/system/app
zkopírovat launcher + co je libo na SD (novější verze správce souborů, hudba, profily, atd...) Odeslat přes BT... do G300 a protože to jsou apk, tak jednoduse nainstalovat... (Eui nahradí původní launcher) U mě funkční volná ram 190 MB a je svižnější než launcher z ics...
zkopírovat launcher + co je libo na SD (novější verze správce souborů, hudba, profily, atd...) Odeslat přes BT... do G300 a protože to jsou apk, tak jednoduse nainstalovat... (Eui nahradí původní launcher) U mě funkční volná ram 190 MB a je svižnější než launcher z ics...
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Zajímavý postup...takže takhle se dá do G300 nainstalovat Emotion UI? Funguje to bez problémů? A co třeba widgety z EUI?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
- Spine 30
- Zařízení: Nokia lumia 520
- Firmware: Windows phone 8
- Operátor: Vodafone
Nainstalovat jde cokoliv ) Jak jsem psal, vše je apk... Ted nevim jak se jmenuje ten widget, co je všude na promo k EUI... Myslim, že my widget... a ten fungoval. Chce to ještě vyzkoušet. Na tohle jsem přišel při jednoduchým se prohrabování složkana systému ) Launcher plně funkční, jen po instalaci nebyly vidět na plochách všechny ikony. Pomohlo vymazání dat aplikace... A vše je ok. a bez Rootu )
Mohl by jsi ty potřebné soubory které dáváš na sd kartu nahrát někam tak aby jsme je mohli stáhnout a nainstalovat? Proč se to musí posílat přes BT a né rovnou instalovat?
- Puget
Já takovéto věci dělal tím, že jsem v titanium backup udělal zálohu třeba toho launcheru a tu zálohu pak poslal.