na fóru zde taky někdo říkal že má baterku 2020 mAh, ale na baterce jsou napsané dva údaje, takže se neví čemu se má věřit
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
A ve stejným obchodě jako v prvním postu ho maj i s cenou 3989kč a uvádí u něj baterku 1730 mAh http://www.mobilcentrum.cz/Default.asp? ... tiid=30968 .Ta první 3383kč je od T-Mobile a hlavně není skladem,takže dle mě za tu cenu ho tam nekoupíš už,pač T-Mobile ho zdražil.Ale možná se pletu
Samsung Galaxy Note 9
T-MobileG1►LGOptimus One►HTCEvo 3D►HuaweiAscend Y300►HuaweiHonor 2►HuaweiHonor 3C►SonyXperia Z Ultra►Honor4X►Alcatel6045Y (5.5")►LenovoA6000►LGF60►VFSmart Prime 6►LGG3►SonyM2►MSLumia 550►SonyZ3►Alcatel6039Y►LenovoK6 Note►XiaomiNote 4
Taky mi to tak připadá. Nemají ho skladem, takže koupit za tu cenu nejde. Jinak ty baterky...2020 a 1950 je jedna a ta samá baterka. Jsou na ní napsané 2 údaje. 1950 je tam jako "jmenovitý výkon".
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)