Asi pitomej dotaz, ale nedá mi to. Stáhla jsem si Holo Launcher HD a není tak trochu "trvalý". Normálně ho otevřu, ale když zmáčku tlačítko domu, vrátím se normálně do IU. Jsem v používání androidu a Launcheru úplný nováček, tak bych byla ráda, kdyby mě někdo poučil v těchto otázkách.Díky
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
No... když dáš domů (to tlačítko) tak se ti tam objeví tabulka jaký launcher chceš používat, ne? Takže v té tabulce zatrhni ten čtvereček a pak tapni na holo, nebo co chceš používat, výchozí nastavení můžeš vypnout vždycky v nastavení
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
A kdyby nevyskočila ta tabulka, tak je to přímo v nastavení Holo launcheru. Můžeš tam vybrat výchozí. A zároveň si nastavit, jestli se při stisku domečku přesouvat na výchozí plochu, seznam ploch apod.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)