mě se tam taky ty možnosti jako např. mount and advance neukázaly A boužel mi tu nikdo neporadil co stím ale jsou tu ochotní lidi- Exp a Puget
Ale boužel další den mi telefon přestal fungovat kvůli tomu,že jsem dělal tady podle návodu CWM a už jsem 15 dní bez tel. A minimálně ještě tak 1 měsíc bez něho budu
Emotion UI
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Emotion UI
A jak to vypadá, už jsi ho dal na reklamaci? Nebo ho máš ještě doma?
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
mám ho ještě doma Je koupený v Staré Boleslavy Mariánské náměstí 6 ale když si dám google mapy a street view tak tam žádný elektro není Tak nevíme A je to daleko
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Jen tak mimochodem, upravil jsem ten návod doufám, že bude fungovat
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
já už se radši do toho pouštět nebudu radši si tam nechám GB i když nerad
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Takže ti už mobil jede? S GB?
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
ne mám ho furt rozbitý a ještě jsme ho nedaly reklamovat ale doufám,že až mi ho opraví tak tam budu mít GB Abych mohl hrát krásně hry
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Myslím že ti tam dají už ICS. Když budeš mít štěstí, tak verzi B937 a budeš moct udělat oficiální downgrade.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)