Huawei Ascend Y300 - obecná diskuze
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Huawei Ascend Y300
Tak já už hlavně ten mobil mám,takže spíš ze zvědavosti,mě už recenze nepomůžou .
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Zařízení: Huawei Y300
- Operátor: T-Mobile
priznam se, ze jsem šel na blind, vděl jsem o tom telefonu jen že má 4 palce, 2000 mah baterku 5 mp fotak. nic víc. jak se znám, půjde časem stejně zase dál.
ja sem si to pred nakupem celkem nacet a momentalne tenhle telefon nema na trhu v cr zadnou konkurenci
pokud nepocitame lumii 520 coz je ale WP8 (i you know what i mean ) a zte blade g kterej se ale jeste neprodava
existuje jeste alternativa v podobe ZTE Grand X ktera je sice lip vybavena ale ma x86 procesor takze si na tom nepustite skoro zadny aplikace
blade 3 i g300 je mnohem pomalejsi a jen o malo levnejsi
vykonostne srovnatelenej samsung galaxy s3 mini je mnohem drazsi stejne tak htc desire x
pokud nepocitame lumii 520 coz je ale WP8 (i you know what i mean ) a zte blade g kterej se ale jeste neprodava
existuje jeste alternativa v podobe ZTE Grand X ktera je sice lip vybavena ale ma x86 procesor takze si na tom nepustite skoro zadny aplikace
blade 3 i g300 je mnohem pomalejsi a jen o malo levnejsi
vykonostne srovnatelenej samsung galaxy s3 mini je mnohem drazsi stejne tak htc desire x
-
- Neregistrovaný uživatel
Zdravím,pomohl by mě prosím někdo trochu nasměrovat? Sestra si koupila tento HA Y300 od O2 a má problém s hlasitostí vyzvánění vlastních mělodii např.ve formátu MP3,je to příliš potichu...
Tak jestli existuje nějaký jiný FW,který tento problém řeší a jestli ano,tak jestli by byl možný nějaký link na ten FW,nebo kernel,který to upravuje a rovnou bych i poprosil nějaký link na přesný postup rootnutí a nahrání jiného FW a kernelu,už je to totiž dlouho,co jsem přehrával Androida,tak už si to moc dobře nepamatuji,děkuji moc.
Tak jestli existuje nějaký jiný FW,který tento problém řeší a jestli ano,tak jestli by byl možný nějaký link na ten FW,nebo kernel,který to upravuje a rovnou bych i poprosil nějaký link na přesný postup rootnutí a nahrání jiného FW a kernelu,už je to totiž dlouho,co jsem přehrával Androida,tak už si to moc dobře nepamatuji,děkuji moc.
-
Kupovala si jej vaše sestra na prodejně nebo si jej objednávala přes e-shop?
to je celkem jedno je vic moznosti jak to vyresit
1) upravit mp3ku v audacity nebo podobnym programu a zesilit ji
2) nainstalovat nejakej equalizer z marketu a zvednout ho naplno
3) rootnout telefon a pak uz si s tim muzete delat co chcete napr. nainstalovat DSP manager nebo Beats audio apod..
navody jsou tady na strankach v sekci navody a firmware
1) upravit mp3ku v audacity nebo podobnym programu a zesilit ji
2) nainstalovat nejakej equalizer z marketu a zvednout ho naplno
3) rootnout telefon a pak uz si s tim muzete delat co chcete napr. nainstalovat DSP manager nebo Beats audio apod..
navody jsou tady na strankach v sekci navody a firmware
-
Zdravím v komentároch pri recenzií som narazil na túto vetu
Môže to niekto potvrdiť?První kousky prý uměly natáčení videa 480p, ale ted po aktualizaci prý má 720p HD video při frekvenci 30 snímků za sekundu.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Po aktualizaci na jakou verzi fiemwaru?Mám B171 a aktualizace nejsou k dispozici.
Samsung Galaxy Note 9
ne nataceni je stale 480p
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Telefon je nový, aktualizace firmwaru budou přicházet až po nějaké době.
Pěkná reklama na Y300:
Pěkná reklama na Y300:
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)