Náhrada za DroidStats
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Náhrada za DroidStats
Tuhle aplikaci https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result používám docela dlouho a s paušálem t-mobil mých 5 šlapala v pohodě-5čísel jsem naházel že na ně volání a sms mám zdarma a zbytek to počítalo dle nastavených cen volání a sms.Ale,není nějaká podobná aplikace,která by uměla filtrovat,že zdarma je všechno volání a sms v rámci sítě?U téhle aplikace by to šlo jedině tak,že bych naházel všechny t-mobile čísla ze seznamu v aplikaci do složky bezplatné,ale zas když budu potřebovat volat někomu koho v seznamu nemám a je to jen jednorázový hovor,rozhodí se mi celá statistika učtování a přidávat si vše do seznamu když se jedná opravdu třeba jen o jeden hovor na cizý číslo se mi zdá zbytečný.
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: Náhrada za DroidStats
myslím že by to mělo jít přes hvězdičku - to znamená že uděláš seznam čísel T-MOBILE (605*, 604*, 603*, 73*,...) a měl bys to mít ok
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Kontaktovat uživatele:
Jo?Tak to hned vyzkouším Dík za tip
EDIT:tak fakt dík moc,funguje to +420předvolbu* a je to Sice zas udělaj zmatky čísla ktery sou přenesený k jinýmu operátorovi,ale to je detail.Ty co mám v seznamu tak t-mob je t-mob,takže orientačně i kdybych volal na cizí číslo a hlásilo to třeba O2,to stačit bude.Ještě jednou moc dík
EDIT:tak fakt dík moc,funguje to +420předvolbu* a je to Sice zas udělaj zmatky čísla ktery sou přenesený k jinýmu operátorovi,ale to je detail.Ty co mám v seznamu tak t-mob je t-mob,takže orientačně i kdybych volal na cizí číslo a hlásilo to třeba O2,to stačit bude.Ještě jednou moc dík
Samsung Galaxy Note 9
- itomisak
- Zařízení: S7 EDGE
- Firmware: Original
Taky používám DroidStats a musím říct, že je to NEJlepší aplikace na tyhle účely co jsem vyzkoušel ...
Různé druhy widgetů do kterých si můžete připnout cokoli potřebujete. Počítadlo hovorů s nastavením účtování v penězích ale i intervaly (60+1, 60+60 atd), počítadlo sms i počítadlo dat (mobil i wifi). Samozřejmě si můžete nastavit od kdy vám běží nový měsíc vyúčtování, nastavíte si cenu volání, cenu sms atd. V aplikaci máte taky výpisy volání a sms atd ... prostě si to vyladíte přesně podle svých potřeb a požadavků ...
Je samozřejmě ve verzi FREE, ale i v placené, ale těch 60 kaček není zase tak moc ...
Různé druhy widgetů do kterých si můžete připnout cokoli potřebujete. Počítadlo hovorů s nastavením účtování v penězích ale i intervaly (60+1, 60+60 atd), počítadlo sms i počítadlo dat (mobil i wifi). Samozřejmě si můžete nastavit od kdy vám běží nový měsíc vyúčtování, nastavíte si cenu volání, cenu sms atd. V aplikaci máte taky výpisy volání a sms atd ... prostě si to vyladíte přesně podle svých potřeb a požadavků ...
Je samozřejmě ve verzi FREE, ale i v placené, ale těch 60 kaček není zase tak moc ...
SamSung S7edge