Dobrý den,
Řeším jeden problém, zakoupil jsem mobil G300 a rád bych do něj importoval kontakty které jsem uložil na sd kartu v mém starém telefonu Samsung advance (Android 2.5 ?).
Ale ať hledám jak chci stále se mě nedaří import najít.
Může mě prosím někdo poradit jak kontakty obnovit z karty.
Děkuji
Jarda
Převod kontaktů ze Samsungu
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Firmware: Android 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Re: Převod kontaktů ze Samsungu
Nevím jestly to je přesně to co potřebuješ,ale zkus se podívat sem http://cdr.cz/clanek/prechod-na-novy-te ... prav-a-dat
A tohe ti nefunguje:kontakty--správa kontaktů--import z uložiště ??
A tohe ti nefunguje:kontakty--správa kontaktů--import z uložiště ??
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
-
- Neregistrovaný uživatel
No já právě nevím kde tu zprávu kontaktu najdu, mám tam jen ikonu lidé a ať mačkám co chci tak nic nenajdu .
J.
J.
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Já mám teda y300 a android 4.1 ale měmlo by to bejt snad podobný.Vjedu do lidé,zmáčknu menu(tlačítko s třema čárkama pod sebou) a vyjede mi nabídka:Kontakty k zobrazení,Učty,Odstranit kontakty,Sdílet kontakty,Správa kontaktů a nastavení.Dám správa kontaktů a vyjede další nabídka kde je import/export a kopírování kontaktu na sim/ze sim,do uložiště/z uložiště ,stav paměti atd
Samsung Galaxy Note 9
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Já mám na G300 ještě firmware B895 (Android 2.3) a tam je to přímo v té aplikaci na kontakty. Stisknu menu a je tam správa kontaktů a pod tím ten import. V ICS to ale možná bude jinak. Kdyby někdo neporadil dřív, tak se na to dneska večer mrknu na druhém telefonu (B952).
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
No když stisknu ty 3 čárky tak ně vyjede účty a nastavení nic víc
-
Tááák už to máááám hurá, všem hrozně děkuji.
Já jsem se snažil mačkat ty tři čárky ale byl jsem v menu lidé, ale na první položce - telefon (tam je hlavní přehled) a ne na kontakty to byl celej problém, ještě jednou díky moc už to funguje.
J.
Já jsem se snažil mačkat ty tři čárky ale byl jsem v menu lidé, ale na první položce - telefon (tam je hlavní přehled) a ne na kontakty to byl celej problém, ještě jednou díky moc už to funguje.
J.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
Tak hlavně žes to objevil.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)