Přidej se

Huawei Ascend Y300 - obecná diskuze

Diskuze, zkušenosti, rady, návody, firmware.
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Re: Huawei Ascend Y300

Příspěvek od mitsuu84 »

Ted mě tak napadlo,když jde nastavit preferované uložiště SD karta,tak instalovaný aplikace se instalují na ni že jo?Takže když dám do mobilu 16gb karu,nastavím výchozí uložiště SD kartu tak je zbytečný dělat na kartě EXT oddíl a používat aplikace typu link2sd a podobně že?
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

a máte vubec v Y300 v androidu 4.1 ten Google Now a v češtině?? A mužete psát zprávy hlasovým vyhledáváním bez nutnosti připojení k internetu? A je možné,že v budoucnu bude konečně android 4.2 ?

EDIT: Nemají vté reklamě chybu? Píší tam,že Y300 má android 4.0 :D

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Mitsuu84: Jo, pokud se to bude instalovat na kartu tak ano. :)

Michal: Je to reklama pro Čínu, možná tam začínali s ICS. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

to michalkalensky:Google now v češtině mám.A tím psaním zpráv myslíš sms?Pokud jo,tak ty mi s vyplím netem nejdou diktovat.Aspon teda když v app sms klepnu na mikrofon,napíšu to Server error.Jinak s netem funguje diktování i delšího textu v češtině bez chyby
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

dobře díky :) tak škoda to funguje bezu netu asi jenom v android 4.2 :D

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Myslím že ani v 4.2 to bez připojení nepůjde. Porovnává to slova se slovníkem na serveru.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

v nějaké recenzi o androidu jsem četl,že to půjde bez internetového připojení a myslím,že to bylo v 4.1 :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Našel sem o droidu 4.1 článek a tam se uvádí aj toto a offline by to mělo být asi:"Diktování textu Offline Voice je další funkce, která se přímo vymezuje proti konkurenci ze strany Applu a Microsoftu, ale v českém prostředí nemá zatím smysl. Diktovat lze v rámci vyhledávání, rozpoznávání českého jazyka funguje překvapivě dobře, ale převod plynulé řeči na text Google nabízí pouze pro angličtinu".

A o droidu 4.2 a offline je něco tu http://dotekomanie.cz/2013/02/google-se ... internetu/

A jen pro zajímavost jak to funguje když zadáte hlasovej příkaz :lol:

Obrázek

A ještě jedna zajímavost.Na alza.cz už je 3.nejprodávanější mezi chytrejma mobilama google a 4. celkově mezi všema mobil kategoriema :D..na heurece v top 16. :D
Samsung Galaxy Note 9

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

proč furt výrobci telefonů mění posty dolních tlačítek např. G300 má zpět na druhé straně než Y300 a potom je to nezvyk :(

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Já bych řekl že to mění podle verzí androidu :) je to jenom můj názor nikde jsem to neověřoval.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Odpovědět