Ahoj
Hodil sem si na svou třístovku CM 7. Se vším sem byl celkem spokojený ( až na launcher, ale ten sem si změnil ), ale když sem připojil mobil k PC, zahlásil se mi jako CDéčko a ještě k tomu na něj nešli nahrávat věci ( že je prej chráněný proti přepsání ). Krom toho tam předtím nešla ani wifi, ale to sem snad nějak pořešil ... Nevíte někdo, jak to opravit? Je to chyba CM7 nebo je problém mezi PC a židlí? CM7 sem instaloval podle návodu tady na fóru. Za rady předem děkuju
Cyanogen Mod 7 - chyby/nedodělky
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
Re: Cyanogen Mod 7 - chyby/nedodělky
vyšla i nová verze zítra si ji tam dám a napíchnu ji ke kompu, jestli bude vše fungovat. samozřejmě ji sem nahodím.
dneska je moc pozdě něco dělat večer strávím asi u seriálů DD
mimochodem, když jsi to dělal podle toho co je na fóru tak jsi to mohl napsat do toho a nezakládat nový příspěvek
dneska je moc pozdě něco dělat večer strávím asi u seriálů DD
mimochodem, když jsi to dělal podle toho co je na fóru tak jsi to mohl napsat do toho a nezakládat nový příspěvek
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
- Neregistrovaný uživatel
Děkuju No ... To je asi pravda, ale nechtěl sem otvírat staré rány
- Puget
Podle mě je tohle fórum docela ještě malé, takže po dlouhé době znovu otevřené téma by bylo ještě zodpovězeno
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
- Puget
Tak jsem to zkusil už v CWM dostávám chybu něco s build.propem zeptám se na modacu.
Btw: jsem teď na stock+ a v TB mi chybějí zálohy nevíte někdo co s tím může být?
Btw: jsem teď na stock+ a v TB mi chybějí zálohy nevíte někdo co s tím může být?
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Diskuze o CM7 tady: viewtopic.php?f=16&t=370
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)