B952 General Version - nový firmware
-
- Neregistrovaný uživatel
Re: B952 General Version - nový firmware
Jj to jo, ale ta otravná hláška z přechodu wifi, to bez rootu neudělám ??
Nekoukal si prosím na tu obrazovku při příjmání hovoru, jestli tam někde ve "zdroji" něco neni.
Děkuju moc
Nekoukal si prosím na tu obrazovku při příjmání hovoru, jestli tam někde ve "zdroji" něco neni.
Děkuju moc
Bez rootu to určo nepůjde.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Ta hláška bez rootu nepůjde no. Díval jsem se na B952D (obrazovka při příchozím hovoru) a tam se mi to bohužel nijak změnit nepodařilo.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
fenomenální rychlost...thanks bro
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
nejspíše i díky tomu, že to tu bylo už několikrát
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Ahoj, mam vodafone B952, ale chtel bych prehodit na B952GV. jde to udelat bez rootu a optimalne bez downgradu?
Diky
Diky
- Puget
- Zařízení: Apple iPhone X
- Firmware: iOS 12.4
- Operátor: China Unicom
z vodafoňáckýho B952 můžeš upgradovat na general version, takže root, downgrade atd. nejsou potřeba.
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).
-
Při stažení a pokusu o instalaci z tohohle linku http://www.huaweidevice.com/worldwide/d ... d=NDcwMjk= mi to hodil update failed. Sel jsem normalne pres Uloziste - aktualizaci z SD karty