Přidej se

Cyanogen Mod 7 - chyby/nedodělky

Oficiální firmwary, custom ROM, kernely ap.
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Cyanogen Mod 7 - chyby/nedodělky

Příspěvek od Návštěvník »

Ahoj :)

Hodil sem si na svou třístovku CM 7. Se vším sem byl celkem spokojený ( až na launcher, ale ten sem si změnil :D ), ale když sem připojil mobil k PC, zahlásil se mi jako CDéčko a ještě k tomu na něj nešli nahrávat věci ( že je prej chráněný proti přepsání ). Krom toho tam předtím nešla ani wifi, ale to sem snad nějak pořešil ... :D Nevíte někdo, jak to opravit? Je to chyba CM7 nebo je problém mezi PC a židlí? :D CM7 sem instaloval podle návodu tady na fóru. Za rady předem děkuju :) :cry:

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Re: Cyanogen Mod 7 - chyby/nedodělky

Příspěvek od Puget »

vyšla i nová verze zítra si ji tam dám a napíchnu ji ke kompu, jestli bude vše fungovat. :) samozřejmě ji sem nahodím.
dneska je moc pozdě něco dělat :D večer strávím asi u seriálů :DDD

mimochodem, když jsi to dělal podle toho co je na fóru tak jsi to mohl napsat do toho a nezakládat nový příspěvek ;)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od Návštěvník »

Děkuju :D No ... To je asi pravda, ale nechtěl sem otvírat staré rány :D

Puget

Příspěvek od Puget »

Podle mě je tohle fórum docela ještě malé, takže po dlouhé době znovu otevřené téma by bylo ještě zodpovězeno :)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

Puget

Příspěvek od Puget »

Tak jsem to zkusil už v CWM dostávám chybu něco s build.propem :( zeptám se na modacu.

Btw: jsem teď na stock+ a v TB mi chybějí zálohy nevíte někdo co s tím může být?

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40
Firmware: Android 9

Příspěvek od Exp »

Diskuze o CM7 tady: viewtopic.php?f=16&t=370
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Odpovědět