Zmena podsviceni dolnich tlacitek
-
- Neregistrovaný uživatel
Zmena podsviceni dolnich tlacitek
Myslite ze by se nejak dalo nastavit kdy maji spodni tlacitka svitit a kdy ne, byl bych rad aby mi svitili kdykoliv a ne jen v nocnich hodinach (casto se clovek ocitne ve tme i pres den) V nastaveni jsem to zatim nenasel, dekuju za tipy.
- Exp
- Zařízení: Samsung Galaxy A40
- Firmware: Android 9
Re: Zmena podsviceni dolnich tlacitek
Podsvícení senzorových tlačítek (a v závislosti na nastavení také intenzitu podsvícení displeje) řídí automaticky snímač okolního světla (není to tak, že by se to rozsvítilo jen v noci nebo v určitý čas). Snímač na světlo je vpravo nahoře vedle mřížky sluchátka (když se podíváš na světle, tak je tam takovej fialovej oválek). Nepodařilo se mi najít žádnou funkční aplikaci, která by tlačítka uměla zapnout trvale. Jedině snad přelepit něčím ten senzor (nebo v případě potřeby zakrýt prstem). Mělo by to ale fungovat za horšího světla automaticky.
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)
-
- Neregistrovaný uživatel
Diky, zakryti prstem pomohlo, koukam ze ten senzor je trosku mene citlivy, ale v poho
jde to trvale vypnout/zapnout
staci vepsat do /sys/class/leds/button-backlight/brightness vepsat 0
pro vypnuti
echo 0 > /sys/class/leds/button-backlight/brightness
chmod 444 /sys/class/leds/button-backlight/brightness
pro zapnuti
echo 255 > /sys/class/leds/button-backlight/brightness
po restartu se to zas obnovi do puvodniho nastaveni
EDIT: jestli najdu trosku casu tak bych na to vecer moh mozna vyrobit jednoduchou aplikaci
staci vepsat do /sys/class/leds/button-backlight/brightness vepsat 0
pro vypnuti
echo 0 > /sys/class/leds/button-backlight/brightness
pro zapnuti
echo 255 > /sys/class/leds/button-backlight/brightness
po restartu se to zas obnovi do puvodniho nastaveni
EDIT: jestli najdu trosku casu tak bych na to vecer moh mozna vyrobit jednoduchou aplikaci
- Exp
Paráda, díky za info. Jestli chceš, můžeš to rovnou přidat do návodů: viewforum.php?f=20
http://oneb1t.cz/ButtonBacklight.apk
pouze pro roota
do dalsi verze dodelam jeste reset do puvodnich hodnot pokud to pujde (ted musite resetnout telefon aby to zas zaclo fungovat automaticky)
edit: tak dodelana verze s restartem na puvodni hodnoty enjoy
pouze pro roota
do dalsi verze dodelam jeste reset do puvodnich hodnot pokud to pujde (ted musite resetnout telefon aby to zas zaclo fungovat automaticky)
edit: tak dodelana verze s restartem na puvodni hodnoty enjoy
- Exp
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Tímhle nechci nikoho nas*at,ale něco podobnýho by mělo umět i https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result.Možnost i nastavení profilů kdy co jak má/nemá svítit.Já tím vypínal podsvícení tlačátek na LG,pač má klasický tlačítka,takže i ve tmě bez podsvícení jdou nahmatat
JInak jakmile mi někdy snad pošlou ten kod z huawei a rootnu mobajla,tak vyzkouším aj toto
JInak jakmile mi někdy snad pošlou ten kod z huawei a rootnu mobajla,tak vyzkouším aj toto
Samsung Galaxy Note 9
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
T-Mobile G1►LG Optimus One►HTC Evo 3D►Huawei Ascend Y300►Huawei Honor 2►Huawei Honor 3C►Sony Xperia Z Ultra►Honor 4X►Alcatel 6045Y (5.5")►Lenovo A6000►LG F60►VF Smart Prime 6►LG G3►Sony M2►MS Lumia 550►Sony Z3►Alcatel 6039Y►Lenovo K6 Note►Xiaomi Note 4
nj ja sem byl linej takovou aplikaci na marketu hledat tak sem si ji vyrobil v ramci instalace "Android Developer tools"
trvalo to pul hodky takze zadna skoda
trvalo to pul hodky takze zadna skoda
- mitsuu84
- Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
- Operátor: Vodafone
- Kontaktovat uživatele:
Však tím líp a určitě to pak vyzkouším jak rootku mobajla..To nebylo mířený nějak proti tobě,to vůbec .Jen jak sem to tu čet,vzpoměl sem si že něco podobnýho mám v LG,pač mi vadilo že u ICS se při každým dotyku na displej rozsvěcela tlačítka a tou appkou šla uplně vypnout permanetně
Samsung Galaxy Note 9