Přidej se

Carmageddon

Diskuze o hrách pro Android. Co právě hraješ? :)
mitsuu84
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9
Firmware: Android 9
Operátor: Vodafone
Kontaktovat uživatele:

Carmageddon

Příspěvek od mitsuu84 »

Legendární PC hra a po uvedení na Google play 24h zdarma plná verze.Celej článek je tady na světu androida kde je i krátký video ;) Jen nevím zda to na G300/Y300 pojede ale asi jo :?: Vyzkoušíme,uvidíme pokud nezapomeneme :lol:

Obrázek

Odkaz Google play na FREE verzu a na Placenou verzu
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Re: Carmageddon pro Android již brzy, první den zdarma!

Příspěvek od Exp »

Paráda, dík za tip. Musím to chytnout v těch 24 hodinách. :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Já si na to dal i upozornění do kalendáře :D
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

Příspěvek od michalkalensky »

tak až to tady bude dejte vědět :) Jenže já stejně ještě tel. mít nebudu :( Dalo by se nějak odvás vytáhnout apk? :)

Exp
Zařízení: Samsung Galaxy A40

Příspěvek od Exp »

Vytáhnout apk by určitě šlo. Otázka je jestli to někdo udělá (nebude to asi úplně legální). :)
Máš nápad na zlepšení SmartFóra? Napiš svůj návrh do příslušné sekce. :)

Puget
Zařízení: Apple iPhone X
Firmware: iOS 12.4
Operátor: China Unicom

Příspěvek od Puget »

Bude to tento pátek :)
Je-li tu na fóru můj příspěvek s nějakou ROM, kterou jsem dlouho od té doby co vyšla nová verze neaktualizoval / nepřidal nový odkaz dejte mi prosím vědět na mail. Všechno ostatní pište formou soukromé zprávy (SZ).

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

tak to tel. určitě mít nebudu :( ach bože! :roll: Puget mohl by jsi pro mě vytáhnout apk když máš root? :)

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

Exp píše:Vytáhnout apk by určitě šlo. Otázka je jestli to někdo udělá (nebude to asi úplně legální). :)
Tak teoreticky legální jo.Aplikaci stáhneš na Gplay zdarma a poskytneš ji zdarma dál.To se u free aplikací může ne :lol: .

to michalkalensky:A hele,co to nainstalovat přes web google play ?Tam je tvůj učet aj telefon uloženej ne?Pak až ti přijde mobil ze servisu,přihlásíš se v něm ke googlu a aplikace se ti stáhne ne?Na play bude vedena jako nainstalována.

A to se chci zeptat,když jí stáhnu zdarma,pak se zpoplatní jak to pak bude když přejdu na jiný telefon nebo hru omylem,skrz flash rom atd smažu?Půjde mi zas stáhnout zdarma nebo už platit?Protože když si alikaci koupíš tak i když jí smažeš tak z gplay si ji stáhneš znovu a neplatíš už znovu :D
Samsung Galaxy Note 9

T-Mobile G1LG Optimus OneHTC Evo 3DHuawei Ascend Y300Huawei Honor 2Huawei Honor 3CSony Xperia Z UltraHonor 4XAlcatel 6045Y (5.5")Lenovo A6000LG F60VF Smart Prime 6LG G3Sony M2MS Lumia 550Sony Z3Alcatel 6039YLenovo K6 NoteXiaomi Note 4

michalkalensky
Neregistrovaný uživatel

no to právě nevim jak to je :( když mám tel v servisu ale na play jsem přihlášenej no :D Ale pochybuji,že by se mi to nainstalovalo :D

mitsuu84
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mitsuu84 »

No nainstalovalo by se to,až by ses přihlásil v mobilu ke googl učtu.Víš co,za zkoušku nic nedáš a uvidíš jestly ti gplay při instalaci nabídne tvuj telefon a pokud jo a napíše to nainstalováno tak by se ti to pak mělo nainstalovat i do mobilu až ho zapneš a přihlásíš se k učtu.
Samsung Galaxy Note 9

Odpovědět